Hem > V > Vad Är Cortana På Datorn?

Vad är Cortana på datorn?

Cortana fungerar på samma sätt som Apples Siri och Google Assistent och det går att ge röstkommandon som funktionen förstår och sedan utför. Du kan till exempel fråga vad det ska bli för väder, varpå Cortana svarar.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Vad är prata med Cortana?

Cortana kan ställa in påminnelser och hjälpa dig på olika sätt. Du kan också prata med henne. Prova att säga det här till Cortana: How old are you? Med tanke på detta, var är cortana? Starta om datorn och logga in igen, klicka på sökrutan nere i aktivitetsfältet och sedan på kugghjulet för inställningar och aktivera Cortana. Sedan är det bara att köra igång!

När kommer Cortana på svenska?

Vanliga Windows-användare förväntas få tillgång till funktionen under våren 2020, rapporterar Windows Central. Microsofts digitala assistent har existerat sedan 2015 men har tidigare inte varit upplåst utanför engelskspråkiga länder. Och därefter, varför fungerar inte cortana? Om du är osäker på dina inställningar kan dukontrollera eller ändra språkinställningarna. Om dina inställningar stämmer, och du fortfarande inte kan använda Cortana, kan du prova att installera de senaste Windows-uppdateringarna.

Related

Vad ska man göra när datorn inte startar?

I den här artikeln visar vi hur du får en dator som inte startar när du trycker på strömbrytaren att fungera. Strömmen bör kontrolleras. Skärmen behöver kontrolleras. Du kan försöka med en återställningsdiskett. Gå in i felsäkert läge. Koppla in alla externa diskar. Hårdvara som är trasig eller inkompatibel. Det finns en trasig startdiskett.

Och därefter, vad är talk to cortana?

Cortana is Microsoft's personal productivity assistant that helps you save time and focus attention on what matters most. To get started, select the Cortana icon on the taskbar. If you're not sure what to say, try asking, "What can you do?" Och därefter, hur man aktiverar windows? Så här aktiverar du Windows:

  1. Välj Start > Inställningar > System > Aktivering .
  2. Om du har en giltig produktnyckel väljer du Ändra produktnyckel och anger den 25 tecken långa produktnyckeln.

Finns Cortana i Sverige?

För oss svenska användare finns ingen anledning att ha Cortana överhuvudtaget eftersom assistenten inte fungerar speciellt bra i Sverige. När Microsoft introducerade Cortana i Windows 10 var det initialt med stort intresse från användarna. Vad är Feedbackhubben? Med appen Feedbackhubben kan du berätta för Microsoft om problem du kan ha haft när du Windows 10. Du kan också skicka förslag som hjälper oss att förbättra Windows upplevelsen.

Hur mycket kostar det att aktivera Windows?

Windows 10-licenser från Microsoft

En fullvärdig licens för Windows 10 Home kostar exempelvis 1 399 kronor medan Windows 10 Pro kostar hela 2 399 kronor.

By Brock Ashleyjr

Similar articles

Vad är CPU på datorn? :: Hur fungerar Cortana?
Användbara länkar