Hem > V > Vad Är Comviq Kompis?

Vad är Comviq kompis?

Alla som har Comviqs kontantkort kan från och med idag välja att köpa värdebeviset "Comviq Kompis" för 150 kronor när de laddar sin mobiltelefon. Från laddningstillfället får man då 30 dagar på sig att ringa andra Comviq-kunder med 0 kronor i minutavgift.

Läs mer

Related

Är Comviq och Tele2 samma operatör?

Comviq har flera olika abonnemang till låga priser. Extra surf kostar 55 kronor och gäller i 30 dagar. Det finns inga bindnings- eller uppsägningstider för abonnemangen. EU/EES och 12 andra länder, till exempel USA och Kina, ingår beroende på abonnemanget.

Man kan också fråga vem äger det här numret?

Sök numret här på Eniro och ta reda på vem som ringde. Många nummer har vi, men inte alla, så hjälp gärna till och rapportera ett okänt nummer så hjälper du andra att slippa ovälkomna samtal. Hur kan man kolla upp personer? Mrkoll är en söktjänst för information om privatpersoner, utvecklad för konsumenter. Vi samlar information från offentliga register och hanterar den för att göra den lättförstålig. Vi sammanställer information om personer som är 16 år eller äldre. Totalt finns cirka 8.4 miljoner individer sökbara i tjänsten.

Hur gör man för att hitta en person?

Om du vill hitta en person på Upplysning.se söker du snabbt och enkelt på namn, telefonnummer eller personnummer i vår sökruta "Vem". Du kan också kombinera sökningen genom att ange gata, postnummer eller ort i sökrutan "Var". Du kan självklart också utelämna sökrutan "Vem" och endast söka på "Var". Vem ringde från utlandet 44? Telefonnumren från Storbritannien börjar på siffrorna +44.

Related

När sker Nummerflytt Comviq?

Flytten från Tele2 till Comviq tar 5 dagar efter att du har lagt din beställning. När det är dags att byta till det nya kortet får du en varning på ditt befintliga kort med information om när du ska göra det.

Vem har nummer 076?

Personer som söker efter 076 befinner sig främst i Stockholms län. Andra vanligt förekommande län är Västra Götalands län samt Skåne län. Vem har mobilnummer 072? Telia har sedan en tid tillbaka börjat använda mobilnummer som börjar med 072. Men om du fått ett sådant nummer är det inte säkert att alla kan ringa till dig. Orsaken är att den nummerserien tidigare har använts för betalsamtal vilket gör att samtal dit är spärrade i många telefonväxlar.

Hur ska man skriva sitt telefonnummer?

Det finns två vanliga sätt att skriva ner sitt mobilnummer. Det ena är att man skriver prefixet (tex. 070) före bindestrecket, så här: 073-123 456 78. Det är också vanligt att man skriver enligt följande: 0701-23 45 67. Och en annan fråga, vad händer om man låser sitt sim-kort? Har ditt simkort låst sig behöver du pinkoden för att låsa upp det igen. Kan du inte din kod utantill bör du inte gissa för många gånger. Det kan nämligen leda till att ditt simkort låser sig permanent. Pinkoden fungerar som ett skydd för dig och din telefon.

Med detta i åtanke, varför är sim-kortet låst?

Du kan använda en SIM-PIN för att förhindra att andra personer använder ditt SIM-kort för telefonsamtal och mobildata. Varje gång du startar om din enhet eller tar ut SIM-kortet låses ditt SIM-kort automatiskt och Låst SIM visas i statusfältet. Prova inte att gissa din SIM-PIN.

By Tammie

Similar articles

Får sms vid missat samtal Telia? :: Vad är det för nummer som står på simkortet?
Användbara länkar