Hem > V > Vad Är Förkortningen På Tgif?

Vad är förkortningen på TGIF?

TGIF står för ''Thank God Its Friday'' som betyder typ ''Tack gode gud att det är Fredag''.

Läs mer

Related

Vad betyder förkortningen AI?

Artificiell intelligens är ett brett område inom datavetenskap som utvecklar datorsystem som kan utföra uppgifter som tidigare krävde mänsklig intelligens, t.ex. talförståelse, beslutsfattande, bildanalys, översättning mellan olika språk eller att spela komplexa spel som schack och go.

Med tanke på detta, vad är fw?

FW ⇢ – förkortning för firewall – se brandvägg. Hur förkortas i och med?

FörkortningKlartext
iafi alla fall
Ibid., ib.latin Ibidem, "på samma ställe" (i fotnoter)
i.o.m.i och med
iofsi och för sig

Hur förkortar man exemplar?

ex betyder exempelvis eller exempel eller exemplar. Hur förkortas maximalt? Maximum förkortas max. och minimum förkortas min. Max.

Related

Vad är förkortningen för FT?

Förkortning för Fischer-Tropsch-processen är en av betydelserna av FT. Förkortning för mekanisk avgas- och tilluftsfläkt. Financial Times är en daglig brittisk aff.

Folk frågar också hur förkortar man torsdag?

Svar: Det normala sättet att förkorta veckodagarnas namn är att helt enkelt stryka leden dag och använda mån., tis., ons., tors., fre., lör., sön. Hur förkortar man Medmera? Ska man förkorta med mera med eller utan punkter? Svar: Båda skrivsätten är korrekta, men vi rekommenderar m.m. med punkter. m.

Hur förkortar man telefonnummer?

Telefonnummer. Telefonnummer förkortas Tfn/tfn (utan punkt). Mobilnummer förkortas Mobil/mobil. Med hänsyn till detta, hur skriver man tex i text? Det rätta svaret är att förkortningen för till exempel stavas t. ex. Förkortningen stavas inte tex. Det anses även korrekt att skriva t ex.

Vad är obs på engelska?

Huvudsakliga översättningar
SvenskaEngelska
obsNB, note

By Placeeda

Similar articles

  • Vad står förkortningen VR för och vad är det?

    Virtual Reality kan översättas till Virtual Reality på svenska. Ett headset för virtuell verklighet är en enhet som du bär framför ögonen. Virtual reality-glasögonen har en skärm som visar en digital miljö.

  • Vad betyder förkortningen?

    Förkortning är ett sätt att skriva. Orden innehåller vanligtvis en eller två begynnelsebokstäver. En akronym är en förkortning som bildar ett nytt ord.

  • Vad är förkortningen på bby?

    Fjortonåringar använder barnord för vänner och relationer.

  • Vad är förkortningen för?

    Information som inte är citerad kan ifrågasättas och tas bort. Förkortning är ett sätt att skriva. Orden innehåller vanligtvis en eller två begynnelsebokstäver. akronym är en förkortning som bildar ett nytt ord.

  • Vad betyder förkortningen UPS?
Vad räknas som handverktyg? :: Hur förkortas ca?
Användbara länkar