Hem > V > Vad Har Hänt Med Hbo?

Vad har hänt med HBO?

Den 26 Oktober lanserades HBO MAX i Sverige som ersätter HBO Nordic. Med den nya strömmingstjänsten får kunden innehåll från Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network och mycket mer, samlat på ett ställe, någonting som är nytt.

Läs mer

Related

Vad har hänt med tv kanalerna?

Hösten 2021 uppgraderades cirka 20 tv-kanaler i det markbundna tv-nätet till den modernare MPEG4-komprimeringstekniken. Uppgraderingen gör det möjligt att sända fler kanaler i HD-kvalitet.

Kan inte logga in HBO Max?

Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator. Kan du inte logga in? Gör en av följande: Telefon eller surfplatta: Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster). Vad är det för fel på HBO Nordic? Om du upplever tekniska problem med vår tjänst så råder vi er att kontakta vår kundtjänst för en felsökning. Du kan nå oss genom att ringa oss på 0770-455 000 eller genom att maila oss på [email protected]. Vänliga hälsningar, HBO Nordic. 1:53 PM · ·Hootsuite Inc.

Folk frågar också vad är nytt på hbo max?

HBO Max inleder idag streamingvåren med fyra seriepremiärer. Nu kan du se Taika Waititis nya komediserie "Our Flag Means Death", hela säsongen av australienska dramathrillern "The Tourist" med Jamie Dornan och dokumentären "Gaming Wall Street" om GameStop-skandalen. Dessutom börjar "Better Things" sin sista säsong. Har HBO Nordic försvunnit? Ekonomi I slutet på oktober försvinner den lokala tv- och filmplattformen HBO Nordic i Sverige. Istället vill det amerikanska tv-bolaget nu locka svenskarna till deras internationella streamingtjänst. Den 26 oktober skrotas den lokala tv-serie- och filmtjänsten HBO Nordic i Sverige.

Related

Vad har hänt med Fortnite idag 2022?

När kommer servern att anslutas? Vi börjar stänga av matchmaking som förberedelse för v20. Snart kommer serveravstängningen att börja. Vi kommer att meddela dig när nedtiden är över.

Och därefter, varför går det inte att logga in på hbo nordic?

Android-telefon: Prova att rensa dina Chrome-surfdata på din Android-enhet. För att få reda på hur du gör detta, se Rensa cacheminne och kakor. Hur många kan kolla på HBO Max samtidigt? Ja, i de flesta fall kan personer i ditt hushåll logga in på HBO Max på olika enheter och titta på olika program samtidigt. Ja, ditt konto kan ha upp till 5 profiler för barn och vuxna i din närmaste familj eller hushåll.

Man kan också fråga kan inte återställa lösenord hbo max?

Så här återställer du ditt lösenord:

  1. Gå till HBOMax.com/forgot-password på din telefon eller dator.
  2. Ange ditt kontos e-postadress och välj därefter Skicka.
  3. Sök i din inkorg efter e-postmeddelandet "Återställ ditt HBO Max-lösenord" från HBO Max.
Dessutom, varför funkar inte hbo på apple tv? HBO meddelade redan i slutet av förra månaden, det drar tillbaka stöd för Apple TV 2: a och 3: e generationen. Så i slutet av april fungerar inte HBO nu och HBO Go-applikationerna på dessa enheter.

Vad är skillnad på HBO och HBO Max?

HBO Max | Den största skillnaden mellan HBO Max och HBO är vad du kan streama.

By Georgena Koslya

Similar articles

Vad kommer till HBO Max 2022? :: Vad är flödet på Instagram?
Användbara länkar