Hem > V > Vad Är Det För Fel Med Roblox?

Vad är det för fel med Roblox?

Ett annat problem med Roblox är rapporter om att det förekommit grooming och att spelare blivit utsatta för sexuella närmanden. Precis som på alla ställen där barn samlas finns tyvärr en möjlighet att bli utsatt för hemskheter, då det kan dra till sig människor som vill skada barn.

Läs mer

Related

Är Roblox gratis?

För att få Robux måste du köpa dem med riktiga pengar, och de kan användas för att köpa nya saker i spelen, t.ex. andra kläder och specialprylar till din karaktär. Många barn vill ha nya saker till sina karaktärer, så det är möjligt att spela Roblox gratis.

Med tanke på detta, när kommer roblox funka igen?

Spelplattformen Roblox med miljontals användare har legat nere i över ett dygn. Företaget bakom spelet har inte meddelat när det kan gå att spela igen. Roblox är en plattform där användarna kan spela mot varandra online och bygga egna spel. Dessutom, varför ligger roblox nere? Den populära Roblox-appen och spelplattformen har legat nere sedan fredagskvällen, och medan det från början fanns spekulationer om en extern attack, har företaget bekräftat att avbrottet berodde på ett internt problem och att hon gjorde det underhållsarbete som behövdes för att få Roblox igång.

Med hänsyn till detta, hur länge ligger roblox nere?

Den mycket populära onlinespelplattformen Roblox har legat nere sedan 29 oktober svensk tid. Något som påverkat miljontals användare. Under lördagen skrev Roblox själva på Twitter att de nu tror sig ha identifierat den underliggande orsaken och att arbetet pågår för att få igång plattformen så snart som möjligt. Hur många spelar Roblox 2022? I april 2021 angavs Roblox ha 202 miljoner aktiva användare varje månad.

Related

När kommer Roblox att funka igen?

Roblox, en spelplattform med miljontals användare, har varit nere i en dag. Företaget bakom spelet har inte sagt när det kommer att vara möjligt att spela igen. Användare kan spela mot varandra på plattformen och bygga egna spel.

Därefter, Är roblox farligt?

Eftersom Roblox inte är ett utan Massor av spel så finns det säkert många spel som både ditt barn och du tycker är kul och lämpliga. Men spelen skiljer sig väldigt mycket åt – vissa är väldigt våldsamma medan andra inte är våldsamma alls och barnvänliga. Vem har mest Robux i världen? Simon Mäkelä från Malmö var fjorton år när han skapade sitt första spel och i dag har hans fyra spel spelats 70 miljoner gånger och han har själv tjänat sin första miljon. Välkommen till Roblox-världen…

Dessutom, vad händer i roblox?

Spelplattformen Roblox har drabbats av stora störningar. Det är på sajten Down detector, där användare får rapportera in problem med olika sajter, som ett stort antal personer har rapporterat in problem med sajten. Hur kommer man in på Roblox? Är spelaren under 13 år ställer Roblox automatiskt in så att chatten är mer begränsad. Det finns olika inställningar för vem som kan kontakta spelaren och vem som kan spela tillsammans med spelaren. En viktig inställning att känna till är ”Account restrictions”.

Dessutom, hur kontaktar man roblox?

Roblox kundtjänst telefonnummer: +49-40-99999-3430.

By Yorick Manternach

Similar articles

När kommer snap tillbaka? :: Varför hackar filmen?
Användbara länkar