Hem > V > Vad Är Google Play-Tjänster?

Vad är Google Play-tjänster?

Om Googles appar och tjänster används på Android samlar Google in data via Google Play-tjänster för att tillhandahålla och förbättra dessa appar och tjänster. Exempel: Beroende på användarens inställningar samlar Google in data som kontakter och bokmärken, så att de kan synkroniseras mellan enheter och molnet.

Läs mer

Related

Måste jag säga hej Google?

Funktionen innebär att du inte behöver använda den vanliga frasen för att få assistenten att utföra enklare uppgifter. Det finns en ny funktion i appfilerna. Funktionen gör att du kan styra assistenten med din röst.

Med detta i åtanke, varför kraschar messenger?

Om din enhet börjar få slut på minne kan detta göra att din app kraschar. Du kan ta bort stora filer eller oanvända appar från telefonen för att åtgärda detta. Man kan också fråga vad kostar det att ringa på messenger? Facebooks egna lösning för gratissamtal är appen Messenger. I den kan du både chatta, ringa vanliga samtal och videosamtal samt skicka bilder och filer. Om du är uppkopplad mot WiFii kostar Messenger ingenting, annars tillkommer extra kostnader.

Vad har hänt med Messenger?

Facebooks meddelandetjänst Messenger har tekniska problem runt om i världen, bland annat i Storbritannien, Sverige, Belgien, Frankrike, Polen, Bulgarien, Indien, Filippinerna, Australien och i sydöstra Asien. Många användare rapporterar om att det varken går att skicka eller ta emot meddelanden. Folk frågar också vad innebär det att sätta en app i viloläge? 1 Lämnar alla appar igång

Appar ska egentligen gå i viloläge när du inte använder dem. Hade detta fungerat felfritt hade du inte behövt stänga ner dina appar men tyvärr fungerar inte alltid detta som det ska.

Related

Kan man stänga av Google Assistant?

Bredvid strömbrytaren finns en skylt med texten "Stäng av". Det har beslutats att Google Assistant ska inaktiveras.

När mobilen låser sig?

Om du har en Android telefon så kan dem flesta modellerna stängas av eller startas om genom att hålla inne strömknappen, om det inte funkar så testa att hålla inne både strömknappen och volym ner-knappen samtidigt. Följaktligen, vad gör man när telefonen hänger sig? telefonensig

Starta om telefonen som vanligt och kontrollera apparna

  1. Starta om telefonen.
  2. Ta bort nyligen nedladdade appar en i taget.
  3. Starta om telefonen som vanligt efter varje app du tar bort.

Man kan också fråga hur tvångsavslutar man en samsung?

Om din skärm inte svarar eller om enheten inte svarar under användning kan du tvinga omstart av den genom att trycka på och hålla både sidoknappen och knappen volym ned nedtryckta samtidigt. Kan inte stänga av Samsung? Hård omstart

  • På vissa modeller håller du ned strömknappen, på andra modeller ska du hålla ned både strömknappen och volym upp-knappen.
  • Vänta tills telefonen stängs av.

Varför låser sig telefonen?

-Varför mobilen fryser kan bero på olika saker. De vanligaste är kyla, batteriet, att din telefon behöver uppdateras eller att appar bör tas bort i bakgrunden. Varför låser sig mobilen? -Mobilen kan låsa sig när den utsätts för temperaturer den inte kan hantera, det vill säga både varma och kalla sådana.

By Luo

Similar articles

Vad lär man sig av teater? :: Varför startar min Samsung om hela tiden?
Användbara länkar