Hem > V > Vad Betyder Atm På Klockor?

Vad betyder ATM på klockor?

ATM är en tryckenhet, inte att förväxlas med BAR, och är den tryckenhet som man mäter vattentäthet i. 1 ATM motsvarar 0,1 M.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Man kan också fråga vad betyder 5 bar?

5 bar (50 meter). Duschning, ytsimning, vattensport på ytan. 10 bar (100 meter). Kan man duscha med klocka? Lägre än 30 m: Klockan bör ej utsättas för vatten överhuvudtaget. 30 - 50 m: Klockan tål vattenstänk. 100 m: Du kan duscha, bada och simma med klockan. 200 m: Du kan dyka och snorkla med klockan.

Vad innebär Water resistant?

3 ATM eller 30 meter innebär att klockan är stänkskyddad. 5 ATM eller 50 meter innebär att klockan tål snabba dopp och går att duscha med. 10 ATM eller 100 meter innebär att klockan går att bada eller simma med. 20 ATM eller 200 meter innebär att klockan klarar fridykning och snorkling. Dessutom, Är garmin klockor vattentäta? Nästan alla Garmins sport- och träningsklockor är vattentäta. Dess dyrare modeller – som Fenix ​​6 – är vattentäta upp till 100 meter (10 ATM), medan dess billigare och mer prisvärda wearables är klassade för upp till 50 meter (5 ATM).

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Kan man basta med klocka?

Bada inte bastu med din vattentäta klocka. Bada heller inte bastu med din klocka. Även om du har en klocka som klarar att du dyker 300 meter ned i havet, innebär en bastu en riskabel miljö genom temperatur i kombination med vattenånga. Med detta i åtanke, kan man bada med rolex? Du kan ha på dig din Rolex när du badar i havet eller tar en simtur, se bara till att skölja av den efteråt. Se alltid till att kronan är ordentligt iskruvad i boetten innan du börjar, detta så att klockan blir ordentligt vattentät och skyddad.

Vad menas med vattentät?

Vattentät kan bland annat beskrivas som ”som inte släpper igenom vatten”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av vattentät samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Hur mycket tryck är 1 bar? Bar (Metrisk), tryck

Bar, enhet för tryck definierad som 100 kPa. Enheten är vanlig inom meteorologin eftersom 1 bar är ungefär lika med lufttrycket vid havsytan (± 5%).

Vad motsvarar 1 bar?

1 bar är en ganska lättförstålig enhet när det gäller tryck, genom att 1 bar grovt motsvarar trycket av vikten 1 kg/cm². Genom att både bar och pascal baseras på SI-enheten för tryck N/m² (newton per kvadratmeter = pascal) kan båda begreppen användas där det endast skiljer på en faktor 10: 1 bar = 0,1 MPa.

By Trevethick Jamir

Similar articles

Vad betyder Water resistant 10 bar? :: Vad ingår i Allrisk?
Användbara länkar