Hem > V > Vem Har Flest Följare På Instagram I Sverige?

Vem har flest följare på Instagram i Sverige?

1. Zlatan Ibrahimovic – 52 miljoner följare. Den som idag har Sveriges största kanal på plattformen är den världskända fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic, Med 52 miljoner följare toppar han listan starkt under namnet @iamzlatanibrahimovic.

Läs mer

Related

Vad vinner man i 1 mot Sverige?

Vad kan jag göra för att vinna? Förutom äran har du chansen att vinna upp till totalt 50 000 och sedan får du prata med Babben i en direktsändning.

Man kan också fråga vem har mest följare på sociala medier?

17 konton har fler än en miljon följare.

Zlatan Ibrahimovic – 10,7 miljoner. Pewdiepie – 6.900.000. Tattoos of Instagram – 3.200.000. Avicii – 3 miljoner.
Följaktligen, kan ha många följare? Det finns ingen undre gräns för hur många följare du behöver för att tjäna pengar på Instagram, men för att få kalla dig microinfluencer krävs att du har en följarskara på minst 5000. Det finns inte heller några riktlinjer kring hur många följare man kan ha.

Vem är Sveriges största influencer?

Överst på listan över Sveriges mäktigaste influencers ligger nämligen fitnessprofilen Anna Nyström med hela 8,4 miljoner följare. Det står klart när Influencer marketing-företaget Beatly för andra året i rad listar Sveriges största Instagram-profiler. Vilken är den mest gillade bilden på Instagram? Christiano Ronaldo

När fotbollsspelaren Christiano Ronaldo, 36, berättade att han skulle få tvillingar gick fans över hela världen loss på like-knappen. Han har i skrivande stund 32 miljoner likes. Det gör inlägget till världens mest gillade Instagrambild 2021.

Related

När släpptes Nintendo 64 i Sverige?

Nintendo 64 eller N64, arbetsnamn: Project Reality och Ultra 64, är det japanska företaget Nintendos tredje stationära spelkonsol. Maskinen lanserades i Japan den 23 juni 1996, i Nordamerika den 29 september 1996 och i Europa den 1 mars 1997.

Vem är Sveriges största influencer 2021?

1. Felix Kjellberg – @pewdiepie. Känd på Instagram för: Felix började sin karriär som influencer på Instagram med att kommentera spel. Nu fokuserar han också på memes, internetfenomen och delar sina personliga tankar – och idag är han i topp på listan över Sveriges största influencers på Instagram. Och en annan fråga, hur många influenser finns det i sverige? Konton med mellan 5000 och 10000 följare, ofta kallade micro influencers, har i genomsnitt 4,9% engagemang globalt. Sedan sjunker det ju större kontona blir, dock med en ökning igen över 3 miljoner följare.

Hur mycket tjänar en influencer?

Så här mycket kan du tjäna per år som influencer

I Sverige är snittlönen per år 308.716 kronor.
Dessutom, vem har flest följare på instagram 2022? Nu har ingen annan än Ariana Grande tagit plats på tronen. Det Instagramkonto som har mest följare, förutom Instagrams egna konto med 283 miljoner följare, är fotbollsspelaren Christiano Ronaldo med 156 miljoner följare. På tredje plats kommer Ariana Grande som har 147 miljoner följare på Instagram.

Folk frågar också vem har mest följare på tiktok?

1:a plats – Charli D'amelio.

By Jessa Melber

Similar articles

Vem har mest följare i världen på Instagram? :: Vem ringde telefonförsäljare?
Användbara länkar