Hem > V > Vem Har Mest Följare I Världen På Instagram?

Vem har mest följare i världen på Instagram?

Endast fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo har lyckats med den bedriften. Den snart 37-årige portugisen har i skrivande stund 389 miljoner följare på sitt Instagramkonto. Kylie Jenner är inte bara en tv-personlighet.

Läs mer

Related

Vad är mest kB eller MB?

Ex Word-filer med enbart text blir några kilobyte stora. Stora filer, t.ex. foton, kan vara på några MB eller några få.

Följaktligen, vem har flest följare på instagram 2021 i sverige?

1. Zlatan Ibrahimovic – 52 miljoner följare. Den som idag har Sveriges största kanal på plattformen är den världskända fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic, Med 52 miljoner följare toppar han listan starkt under namnet @iamzlatanibrahimovic. Vilken kvinna har flest följare på Instagram? Kylie Jenner, den yngsta i kändisfamiljen Kardashian, har passerat 300 miljoner följare på Instagram. Hon är nu den näst största profilen på plattformen, om man inte räknar med Instagrams egna konto, och den första kvinnan i världen som nådde 300 miljoner följare.

Vem har mest följare på sociala medier?

17 konton har fler än en miljon följare.

Zlatan Ibrahimovic – 10,7 miljoner. Pewdiepie – 6.900.000. Tattoos of Instagram – 3.200.000. Avicii – 3 miljoner.
Dessutom, vem har mest följare på instagram i världen 2021? Nu har ingen annan än Ariana Grande tagit plats på tronen. Det Instagramkonto som har mest följare, förutom Instagrams egna konto med 283 miljoner följare, är fotbollsspelaren Christiano Ronaldo med 156 miljoner följare. På tredje plats kommer Ariana Grande som har 147 miljoner följare på Instagram.

Related

Vem vet mest spel instruktioner?

Det finns 2400 frågor i spelet. Två till åtta taggade spelare kan spela, och dina glödlampor som tänds och släcks visar hur det går för dig. Alla tre frågorna ställs i den första omgången. I andra omgången kan du spela taktiskt om du väljer vem du frågar.

Vem är Sveriges största influencer?

Överst på listan över Sveriges mäktigaste influencers ligger nämligen fitnessprofilen Anna Nyström med hela 8,4 miljoner följare. Det står klart när Influencer marketing-företaget Beatly för andra året i rad listar Sveriges största Instagram-profiler. Vem är Sveriges största influencer 2021? 1. Felix Kjellberg – @pewdiepie. Känd på Instagram för: Felix började sin karriär som influencer på Instagram med att kommentera spel. Nu fokuserar han också på memes, internetfenomen och delar sina personliga tankar – och idag är han i topp på listan över Sveriges största influencers på Instagram.

Hur många influenser finns det i Sverige?

Konton med mellan 5000 och 10000 följare, ofta kallade micro influencers, har i genomsnitt 4,9% engagemang globalt. Sedan sjunker det ju större kontona blir, dock med en ökning igen över 3 miljoner följare. Vem är världens största influencer? Många anser att det är Therese Lindgren som är Sveriges största influencer. Hon har över en miljon följare på både Instagram och Youtube, och till skillnad från många andra på listan så har hon inte haft samma draghjälp i att bygga upp sin följarskara.

Vilken är den mest gillade bilden på Instagram?

Christiano Ronaldo

När fotbollsspelaren Christiano Ronaldo, 36, berättade att han skulle få tvillingar gick fans över hela världen loss på like-knappen. Han har i skrivande stund 32 miljoner likes. Det gör inlägget till världens mest gillade Instagrambild 2021.

By Beilul Meyette

Similar articles

Vilken kvinna har flest följare på Instagram? :: Vem har flest följare på Instagram i Sverige?
Användbara länkar