Hem > V > Vem Har Mest Följare På Instagram 2022?

Vem har mest följare på Instagram 2022?

Nu har ingen annan än Ariana Grande tagit plats på tronen. Det Instagramkonto som har mest följare, förutom Instagrams egna konto med 283 miljoner följare, är fotbollsspelaren Christiano Ronaldo med 156 miljoner följare. På tredje plats kommer Ariana Grande som har 147 miljoner följare på Instagram.

Läs mer

Related

Vad är mest kB eller MB?

Ex Word-filer med enbart text blir några kilobyte stora. Stora filer, t.ex. foton, kan vara på några MB eller några få.

Följaktligen, vem är sveriges största influencer 2021?

1. Felix Kjellberg – @pewdiepie. Känd på Instagram för: Felix började sin karriär som influencer på Instagram med att kommentera spel. Nu fokuserar han också på memes, internetfenomen och delar sina personliga tankar – och idag är han i topp på listan över Sveriges största influencers på Instagram. Hur många influenser finns det i Sverige? Konton med mellan 5000 och 10000 följare, ofta kallade micro influencers, har i genomsnitt 4,9% engagemang globalt. Sedan sjunker det ju större kontona blir, dock med en ökning igen över 3 miljoner följare.

Vem har mest följare på sociala medier?

17 konton har fler än en miljon följare.

Zlatan Ibrahimovic – 10,7 miljoner. Pewdiepie – 6.900.000. Tattoos of Instagram – 3.200.000. Avicii – 3 miljoner.
Och därefter, vem är världens största influencer? Många anser att det är Therese Lindgren som är Sveriges största influencer. Hon har över en miljon följare på både Instagram och Youtube, och till skillnad från många andra på listan så har hon inte haft samma draghjälp i att bygga upp sin följarskara.

Related

Vem vet mest spel instruktioner?

Det finns 2400 frågor i spelet. Två till åtta taggade spelare kan spela, och dina glödlampor som tänds och släcks visar hur det går för dig. Alla tre frågorna ställs i den första omgången. I andra omgången kan du spela taktiskt om du väljer vem du frågar.

Hur mycket tjänar en influencer?

Så här mycket kan du tjäna per år som influencer

I Sverige är snittlönen per år 308.716 kronor.
Vem är den rikaste influencers i Sverige? Felix Kjellberg

Enligt bokslutet uppgick vinsten till 125 miljoner kronor, enligt Breakit. Bolagets omsättning landade på 172 miljoner kronor, att jämföra med 207 miljoner året innan. Kjellberg har 21,7 miljoner följare på Instagram-kontot pewdiepie och 110 miljoner följare på youtube-kontot med samma namn.

Vilken är Sveriges mest Likade bild?

Sveriges mest gillade bild är alltså en fem år gammal bild på youtubern och programledaren Keyyo, som dricker te. Även att Laila Bagge finns med på topplistan, med en bild på en kaka, är anmärkningsvärt, men kan möjligtvis förklaras av att Instagrambilder för några år sedan hade större möjlighet att få viral spridning. Följaktligen, hur ser man gillade bilder på instagram? Hur man tittar på gillade inlägg på Instagram 2021

  1. Tryck på profilikonen längst ner till höger i Instagram-appen.
  2. Tryck på menyn (hamburgerikonen) uppe till höger och välj Inställningar.
  3. Gå till Account och tryck Posts you've liked.

Dessutom, hur får jag fram best nine?

Skaffa appen för att göra ditt gratis 2021 Best Nine Instagram-collage! Hur genererar och delar ditt bästa nio Instagram-kollage från 2021: - För att få ditt topp-nio-rutnät, ladda först ned appen Best Grid for Instagram. - När appen har laddats ner öppnar du den och anger ett Instagram-användarnamn.

By Orv Sins

Similar articles

Kan man gömma sig på Messenger? :: Vilken kvinna har flest följare på Instagram?
Användbara länkar