Hem > V > Vilken Kvinna Har Flest Följare På Instagram?

Vilken kvinna har flest följare på Instagram?

Kylie Jenner, den yngsta i kändisfamiljen Kardashian, har passerat 300 miljoner följare på Instagram. Hon är nu den näst största profilen på plattformen, om man inte räknar med Instagrams egna konto, och den första kvinnan i världen som nådde 300 miljoner följare.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Hur många följare har Kylie Jenner på Instagram?

300 miljoner följare. följare på Instagram. Kylie Jenner är 24 år. Vem har flest följare på Facebook? Ronaldo har stadigt fått fler följare och vid lunchtid i dag så blev han den mest följda människan i världen på det sociala nätverket, skriver Bleacher Report. Med 107 105 000 följare så är han 15 000 följare före sångerskan Shakira. Även på Twitter är han störst, men då bara bland världens idrottsprofiler.

Vem har mest följare i Sverige på Instagram?

1. Zlatan Ibrahimovic – 52 miljoner följare. Den som idag har Sveriges största kanal på plattformen är den världskända fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic, Med 52 miljoner följare toppar han listan starkt under namnet @iamzlatanibrahimovic. Dessutom, vem har flest följare på instagram i sverige 2021?

Profilnamn på InstagramAntal följare 2020
1edvinrydings19180
2officialomar186211
3ikea161718
4officialamandabreden174283

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

Vilken är den mest gillade bilden på Instagram?

Christiano Ronaldo

När fotbollsspelaren Christiano Ronaldo, 36, berättade att han skulle få tvillingar gick fans över hela världen loss på like-knappen. Han har i skrivande stund 32 miljoner likes. Det gör inlägget till världens mest gillade Instagrambild 2021.
Dessutom, vem är sveriges största influencer? Överst på listan över Sveriges mäktigaste influencers ligger nämligen fitnessprofilen Anna Nyström med hela 8,4 miljoner följare. Det står klart när Influencer marketing-företaget Beatly för andra året i rad listar Sveriges största Instagram-profiler.

Därefter, hur många instagram konton finns det i världen?

Hur många Instagram-användare finns det? Instagram har 500 miljoner aktiva användare dagligen (DAU). Det finns 4.2 miljarder Instagram-gillar per dag. Vem är rikast Kim eller Kylie? Kylie Jenner: 1 miljard dollar

Kim Kardashian må kanske för många vara den mest kända i Kardashianklanen men hon ligger numera i lä. Hennes syster Kylie Jenner har seglat upp som inte bara familjens rikaste utan hon är även ansedd som en av modevärldens allra mäktigaste personer.

På motsvarande sätt, hur mycket pengar har kendall jenner?

#5 Kendall Jenner

Kendall Jenner är den femte mest betalda Instagramstjärnan och på hennes konto får hennes 95,4 miljoner följare ta del av livet som modell. Förutom marknadsföring för sin familjs reality show så gör hon ibland andra sponsrade inlägg, vilket hon tjänar 4,4 miljoner kronor på.

By Mavis Rasely

Similar articles

Vem har mest följare på Instagram 2022? :: Vem har mest följare i världen på Instagram?
Användbara länkar