Hem > H > Hur Tar Man Bort Aktivitetsfältet När Man Spelar?

Hur tar man bort aktivitetsfältet när man spelar?

SVAR.

  1. Högerklicka på det lilla förstoringsglaset (eller någon annanstans i Aktivitetsfältet) så dyker det upp en meny.
  2. Högst upp i menyn står det Sök. Flytta musmarkören dit så får du en möjlighet att ändra inställningarna.
  3. Välj Dold om du vill ta bort sökverktyget helt från Aktivitetsfältet.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Dessutom, vad betyder fäst på start?

Fäst de appar som du använder oftast på Start-menyn. Gör så här: Välj Start i Aktivitetsfältet och leta reda på appen du vill fästa i listan eller sök efter den genom att skriva appnamnet i sökrutan. Håll ned (eller högerklicka) på appen och välj sedan Fäst på Start . Och därefter, vad är startknappen? Startknappen – textavsnitt

För att öppna program, eller appar som det kallas i Windows 10, i datorn så använder du Startknappen [Start button]. På Startmenyn [Start menu] i Windows 10 visas paneler för de program du använder oftast.

Vad är Aktivitetsvy?

Arbetar du med flera program samtidigt och vill få skrivbordet rent utan att stänga dem finns det en ny smart knapp i Windows 10. Klicka på Aktivitetsvy (1) för att se alla aktuella fönster på skrivbordet. Kan inte se mitt skrivbord? 1. Klicka på Windowsknappen + S för att öppna sökrutan. 2. Sök efter "Inställningar för virtuellt skrivbord" och klicka på enter för att öppna inställningarna.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Hur gör man en ikon på skrivbordet?

Visa skrivbordsikoner i Windows

  1. Välj Start , Inställningar och välj sedan Teman under Anpassning .
  2. Under Teman, rullar du nedåt och väljer Skrivbordsikoninställningar.
  3. Välj de ikoner som du vill visa på skrivbordet och välj sedan Verkställ och OK.
Vad kallas skrivbordets vänstra vy? Aktivitetsfältet är det fält som du ser längst ner på skrivbordet. Här kam du se vilka fönster som du har öppna. Och du kan visa och dölja öppna fönster genom att klicka på ikonen i Aktivitetsfältet.

Vad är Surfplatteläge?

Surfplatteläget gör att Windows 10 blir mer touchanpassat när du använder enheten som en surfplatta. Välj Åtgärds Center i aktivitets fältet (bredvid datum och tid) och välj sedan Tablet för att aktivera eller inaktivera det. Varför försvinner aktivitetsfältet? Klicka på "Aktivitetsfältet" i Aktivitetsfältet och fönstret Egenskaper för startmenyn. Avmarkera kryssrutan innan "Dölj aktivitetsfältet automatiskt" och tryck sedan på "OK" för att avsluta.

Folk frågar också varför försvinner inte verktygsfältet?

Tryck på din Windows-tangent + jag tillsammans för att öppna din inställningar . Klicka sedan på Anpassning och välj Aktivitetsfält . Ändra sedan alternativet till dölj automatiskt Aktivitetsfältet i skrivbordsläge till 'PÅ' .

By Uchish

Similar articles

Hur får jag tag i verktygsfältet för Word? :: Hur många tecken ska ett lösenord ha?
Användbara länkar