Hem > r > Är Det Något Fel På Viaplay?

Är det något fel på Viaplay?

Hej, just nu har vi tekniska problem med vår inloggningsfunktion, vi beklagar detta. Vi kommer svara på alla som kontaktar oss så fort vi får tid, vänligen maila oss på [email protected].

Läs mer

Related

Vad ingår i Viaplay sport?

Total Sport. Premium Sport omfattar alla våra vintersporter. Formel 1, NHL, Golf Majors och mycket mer.

På motsvarande sätt, varför buffrar det när jag streamar?

Om serien eller filmen laddas långsamt, eller om du stöter på buffring eller ombuffring, kan det bero på en svag eller instabil internetanslutning. På motsvarande sätt, varför fastnar bilden? Buffringsproblem är allt som oftast nätverksrelaterade och därför är det bra att säkerställa att nätverket fungerar som det ska.

Varför laggar routern?

För hög användning. Om många enheter är uppkopplade eller om någon hanterar väldigt stora datamängder kan du nå gränsen för hastigheten på din bredbandsuppkoppling eller den mängd data som routern kan hantera. Grannarnas trådlösa nätverk kan orsaka störningar. Varför hackar bilden på Netflix? Hackande bild

Din dator kan ha ett problem med grafikkortets drivrutin som stör uppspelningen. Kontakta din datortillverkare för att få hjälp.

Related

Hur kan man få Viaplay gratis?

För att kunna se vilken räckvidd streamingtjänsten har måste du vara helt gratis i två veckor. Tjänstens standardpaket ger dig tillgång till alla filmer och serier. Du är redo att börja streama om du registrerar ett konto.

På motsvarande sätt, varför kan jag inte se allt på viaplay?

Om du försöker genomföra beställningen från en mobil plattform så prova att istället använda en dator. Om du redan använder en dator, prova i en annan webbläsare. Varför fungerar inte Viaplay på TV? Kolla status på din internet-uppkoppling via inställningar på din TV. Om uppkoppling finns inte, koppla din wifi till TV:n på nytt. Tvinga Viaplay-appen att stängas. Oftast går det till att trycka på return-knappen (pilen) tills appen stängs ned och du hamnar tillbaka till app menyn.

Och därefter, kan inte komma in på viaplay?

Starta även om din router medan Apple TVn är avstängd. Starta sedan igång utrustningen igen och försök att logga in på nytt. Du kan också prova att gå in på viaplay.se/activate på en annan enhet eller en annan webbläsare. Om problemet kvarstår, säkerställ att både din Apple TV och Viaplay-appen är uppdaterad. Varför fryser bilden? Min TV-bild hackar/fryser

Trådlösa lösningar via elnätet eller via Wifi-brygga fungerar inte alltid så bra. Prova att koppla TV-boxen direkt till mediaomvandlaren med en nätverkskabel och se om problemen försvinner. Vid enstaka tillfällen kan bildstörning bero på TV-kanalens utsändning.

Varför laggar Allente?

Varför upplever jag att bilden hackar eller fryser fast när jag streamar? Det beror oftast på ett fel med internet, dålig eller svag internetuppkoppling eller hög trafik på nätverket du är uppkopplad på.

By MacIlroy Turco

Similar articles

Vad har hänt med Viaplay? :: Varför funkar inte Allente?
Användbara länkar