Hem > V > Vad Har Hänt Med Viaplay?

Vad har hänt med Viaplay?

Prova en annan enhet eller webbläsare

Du kan prova att titta på Viaplay på en annan enhet som vi stödjer. Du kan se en samtliga enheter som vi har stöd för här. Om du tittar på en PC/Mac-dator kan du också prova att byta till en annan webbläsare.

Läs mer

Related

Vad ingår i Viaplay sport?

Total Sport. Premium Sport omfattar alla våra vintersporter. Formel 1, NHL, Golf Majors och mycket mer.

Hur många kan vara inloggade på Viaplay samtidigt?

Du kan streama innehåll på maximalt två (2) registrerade enheter samtidigt. Du som erlagt betalning för att få tillgång till en livesändning av ett evenemang, såsom pay per view, kan däremot enbart streama detta innehåll på en (1) registrerad enhet åt gången. Hur avbryter man Viaplay? För att avsluta ditt paket, behöver du gå in på Mitt konto > Hantera paket. Under hantera paket ser du alla våra paket och en avsluta knapp vid det paket du har aktivt just nu. För att säga upp abonnemanget, klicka på Säg upp paketet och följ stegen i processen.

Folk frågar också har viaplay problem?

Pröva att starta om webbläsaren eller ladda ner en alternativ webbläsare. Viaplay rekommenderar senaste versionen av Internet Explorer, Google Chrome, Safari eller Mozilla Firefox för bästa upplevelse. Om du använder ett lokalt nätverk kan det vara problem med ditt hemnätverk. Varför går det inte att logga in på Viaplay? Om du har problem med att logga in med engångskoden kan du istället logga in manuellt genom att skriva din e-post och ditt lösenord med fjärrkontrollen. Stäng Viaplay-appen helt och öppna den igen. Efter att du öppnat appen skriver du in din e-post och ditt lösenord istället för att välja att logga in med engångskod.

Related

Hur kan man få Viaplay gratis?

För att kunna se vilken räckvidd streamingtjänsten har måste du vara helt gratis i två veckor. Tjänstens standardpaket ger dig tillgång till alla filmer och serier. Du är redo att börja streama om du registrerar ett konto.

Och en annan fråga, vilka paket har viaplay?

På Viaplay har vi två olika månadsabonnemang att välja mellan:

  • Viaplay Film & Serier – film & serier 129:-/mån (2 veckor kostnadsfritt för nya kunder)
  • Viaplay Medium – film, serier och massor av sport 329:-/mån.
  • Viaplay Total – film, serier & all sport 449:-/mån.
Varför hackar bilden på Viaplay? Buffringsproblem är allt som oftast nätverksrelaterade och därför är det bra att säkerställa att nätverket fungerar som det ska. Vi på Viaplay använder oss av Adaptive Streaming vilket innebär att om internetuppkopplingen eller -hastigheten är instabil kommer kvaliteten på strömmen justeras automatiskt.

Man kan också fråga varför kostar vissa filmer på viaplay?

Du behöver inte ett abonnemang för att kunna hyra eller köpa en film och betalningen för filmen debiteras direkt på den betalningsmetod som du lagt till på kontot. Och en annan fråga, hur många användare kan man vara på netflix? Ditt konto kan ha upp till fem enskilda profiler, och du kan ställa in en åldersgräns för var och en av dem. Varje profil har egna unika rekommendationer baserade på profilens åldersgräns och smakpreferenser.

Kan man säga upp Viaplay efter en månad?

Du betalar inget för dina två frimånader, men kommer att behöva registrera ett betalsätt. Abonnemanget övergår automatiskt över i ett tillsvidareabonnemang för 129 kr/månad när frimånaderna är över. Du kan avsluta när du vill.

By Alroi

Similar articles

Hur får jag koden till Viaplay? :: Är det något fel på Viaplay?
Användbara länkar