Hem > H > Hur Var Vädret När Jag Föddes?

Hur var vädret när jag föddes?

På vår sida Öppna data kan du hämta historiskt väder. Välj först parameter (Lufttemperatur, Nederbördsmängd, Byvind etc). Klicka på någon av prickarna som ligger i det område du är intresserad av.

Läs mer

Related

Hur föddes teatern i antiken?

Västvärldens teater har sitt ursprung i de årliga Dionysosfestivaler som hölls i Grekland under antiken. Man byggde arenor för att få kören att sjunga och anordnade varje år en fest för att hedra guden Dionysos.

Hur är vädret i oktober?

Vädret i Sverige i oktober

Temperaturerna i Sverige i oktober är på den kallare sidan av temperaturerna på 5°C och 10°C grader. Se till att du tar med dig en varm jacka under oktober månad! Det är lite till inget regn alls i Sverige under oktober vilket gör det lättare att utforska staden.
Man kan också fråga hur varmt var det 1959? Några dagar gick temperaturen upp till 30°C i delar av Götaland och Svealand. Nederbörden var ojämnt fördelad över landet. Minst nederbörd fick delar av Norrlandskusten, östra Svealands och Götalands kustland. En del platser fick mindre än 10 procent av den normala mängden.

Vilken är bäst yr eller SMHI?

Bäst i testet blev SMHI som visade en korrekt prognos i 56 procent av fallen. Näst bäst blev norska YR.no som visade rätt 50 procent. Stormgeo klarade 49 procent, Klart.se 43 procent, Weather 40 procent. Sämst var danska DMI med bara 37 procent korrekta prognoser. Var blir det bäst väder i helgen? Åre - hela fjällvärlden på ett och samma ställe. Möt vintern i Åre! Kraftiga snöbyar har nått in över Åre flera omgångar i veckan. Under både fredag och lördag kommer snötäcket fyllas på ytterligare och det kan falla uppemot 15-20 centimeter nysnö.

Related

Hur hittar jag vädret för ett visst datum?

Välj de parametrar du vill undersöka från webbplatsen för SMHI Open Data. Det finns en mätplats på kartan. Välj önskad tidsperiod för att ladda ner data. Du kan läsa, fundera och förundras över fakta.

Man kan också fråga hur var sommaren 1955?

Under 1955 var det främst den varma och torra sommaren som påverkade landet. Den långvariga torkan påverkade jordbruket med en liten höskörd och stora skador på potatis och andra rotfrukter. Allra värst var det i Götaland och Svealand. "Många minns de varma, torra somrarna 1955 och 1959. Hur blir vädret i oktober 2021? I söder var det väldigt milt för årstiden med 12-15 grader och dessa milda temperaturer höll här i sig månaden ut. Under mornarna förekom dis och dimma men på dagarna var det en del sol. I norra halvan av landet avslutades däremot månaden med mest molnigt väder. Den 28 passerade regn över Svealand och södra Norrland.

Hur blir vädret i höst?

I början av september rådde sommartemperaturer på dryga 20 grader i södra delarna av landet. Därefter mer höstlikt väder över lag. Ett antal nederbördsfronter passerade in över landet med lokalt stora regnmängder både i norr och i söder. Hur blir vädret i november? November blev torrare än normalt på de allra flesta håll, bortsett från fjällkedjan i Norrland och mellersta Götaland som fick mer nederbörd än normalt. Medeltemperaturen var under normal i stora delar av Norrland, nära normal i Svealand och över det normala för Götaland jämfört med perioden 1991-2020.

Hur var vädret 1960?

Efter fjolårets varma och torra sommar var många inställda på en fin semestersommar även i år. Juni månad började också med relativt vackert väder, som kulminerade med en solig och varm midsommar över hela landet. Därefter slog vädret om och regnperioderna avlöste varandra under så gott som hela sommaren.

By Steinman Heckert

Hur hittar jag vädret för ett visst datum? :: Vad betyder i Väderappen Iphone?
Användbara länkar