Hem > H > Hur Hittar Jag Vädret För Ett Visst Datum?

Hur hittar jag vädret för ett visst datum?

Så här gör du:

  1. Gå in på sajten för SMHI Öppna Data.
  2. Välj parametern du vill undersöka, till exempel temperatur, nederbörd eller lufttryck.
  3. Välj en mätplats på kartan.
  4. Ladda nu ner data i csv-format genom att välja önskad tidsperiod.
  5. Läs, begrunda och förundras över faktan!

Läs mer

Related

Hur hittar man mobilmaster?

Många länder har en karta över var mobilmasterna är placerade, även om Sverige 2010 stängde sin karta som fanns tillgänglig på Posten.

Vilken plats är varmast i Sverige?

MÅLILLA. Småländska Målilla är ofta varmast i landet och erhåller rekordet för varmaste temperaturen som någonsin uppmätts i Sverige. Följaktligen, vilken väderapp är mest tillförlitlig? Testvinnare: Weatherpro

Kombinationen av den stora informationsmängden i appen, de relativt detaljerade prognoserna, och den bästa träffsäkerheten i långtidsprognosen ger Weatherpro segern i detta test.

Vilken är den bästa vädertjänsten?

Det varierar en hel del när det gäller vilken vädertjänst som får bäst träffsäkerhet i Climendos sammanställning av junimånad i Halland. Wunderground får bäst resultat på temperatur i 1-dygnsprognoser och vind i 1-dygns, 3-dygns- och 5-dygnsprognoser. Och därefter, vilken väderapp är pålitligast? SMHI:s app och hemsida

Det är plättlätt att se dagens väder och hur det (förmodligen) kommer att se ut under de närmaste tio dagarna.

Related

Hur hittar man folks telefonnummer?

Du kan använda Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se om du har en telefon. Det finns olika sätt att hitta den information du söker. Det finns en gratis katalog för personer med synnedsättning om du inte har en telefon.

Var är det soligt i Sverige?

Torsdag: Högtryck och sol

Högtrycket bestämmer nu vädret över Sverige. Mycket sol på dagarna, fast just i norra Götaland och södra Svealand moln som möjligen skymmer solen. Plusgrader i praktiskt taget hela landet.
När blir det varmt igen 2022? Mars 2022 blev varmare än normalt i hela landet. Störst avvikelse var det i Norrland. Lokalt var det en av de tre varmaste marsmånaderna. Månaden startade åt det varma hållet, då främst i norra halvan av landet.

Hur blir vintern 2022?

Vintern 2022 blev nederbördsrik i Jämtland, Härjedalen, Lapplands- och Dalafjällen, Skåne och på Gotland. De största nederbördsavvikelserna relativt normalperioden 1991-2020 fanns i Jämtland och allra sydostligaste Skåne. Lokalt i Skåne var det fråga om en ovanligt nederbördsrik vinter. Hur varmt var det 1955? 1955 kom årtiondets bästa sommarmånader med snittemperaturer på runt 19 grader. Det började inte särskilt varmt och skönt för det Beatleshysteriska årtiondet och från 1962 till och med 1965 snittade temperaturerna knappt över 15 grader.

Hur varm var sommaren 1955?

Juli. 15 juli - Värmeböljan i Sverige kulminerar då 33°C uppmäts i Stockholm, och sommaren är den varmaste sedan 1914.

By Laing Cassity

Similar articles

Vad betyder vädervarningar? :: Hur var vädret när jag föddes?
Användbara länkar