Hem > H > Hur Tar Man Bort Påbörjade Filmer På Viaplay?

Hur tar man bort påbörjade filmer på Viaplay?

Du kan på våran hemsida själv ta bort din historik genom att kryssa bort materialet under "Aktivitetslistan".

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Var hittar jag mitt konto på Netflix?

På sidan Konto (Account) hittar du information som:

  1. Kontoinformation – information om kontoinnehavaren som du har tillhandahållit till Netflix, t.
  2. Kommunikationsinställningar – dina inställningar för vilken kommunikation från Netflix som du vill ta emot (finns under Inställningar(Settings)).
Varför finns inte The Originals på Netflix? Netflix skaffar licenser för serier och filmer från studior runt om i världen. Vi strävar efter att behålla det innehåll du vill titta på, men på grund av licensavtal försvinner vissa titlar från Netflix.

Med detta i åtanke, vart kan jag se sherlock?

Om du är redo att knäcka det svåraste fallet i ditt liv, är alla fyra säsonger av Sherlock tillgängliga att titta på Netflix och Amazon Prime . Säsong ett, två, tre och fyra och den viktorianska specialen kan också köpas på iTunes . Både Youtube och Google Play erbjuder också Sherlock. När försvinner Johan Falk från Netflix? Längre fram i december är det dags att ta farväl av en del populära svenska deckare som Johan Falk-filmerna och Arne Dahl-serien. Har du någon av dem på din watchlist, så gäller det att skynda.

Related

Vad ingår i Viaplay sport?

Total Sport. Premium Sport omfattar alla våra vintersporter. Formel 1, NHL, Golf Majors och mycket mer.

Och en annan fråga, vart kan man se friends gratis?

Saknar du också dina Vänner från Friends? Inte längre, för nu kan du se alla avsnitt via Netflix USA! Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN, så kan du ansluta till en amerikansk server som stöder Netflix och börja titta på en gång. Vart kan man se huset fullt 2021? Huset fullt – igen | Netflix officiella webbplats.

Vilken tid kommer You ut?

“Avsnitten är helt galna”

I första säsongen följde vi Joe Goldberg som blev besatt av en tjej. I säsong två flyr han till en annan stad och byter identitet. Där träffar han en ny tjej, Love Quinn, som han nu väntar barn med i säsong tre. Den nya säsongen av “You” har premiär på Netflix den 15 oktober.
När kommer nyheter på Netflix? Historik. Företaget startades 1997 och hyrde då ut DVD via post, innan man 2007 började erbjuda strömningstjänster över Internet, ursprungligen främst för en nischad publik. Under 2019 omsatte företaget mer än 20,1 miljarder amerikanska dollar. Netflix är registrerat på Nasdaq.

Vad heter den nya svenska filmen på Netflix?

Vinterviken 2021 (film - premiär våren/sommaren 2021)

Historien utspelas i Stockholm år 2021 och följer kärlekshistorien mellan Elisabeth och John John, två ungdomar från samma stad och skola men vitt skilda bakgrunder. Elsa Öhrn gör sin skådespelardebut och kommer att spela Elisabeth.

By Baggett

Similar articles

Vilken ordning kommer vänner på Facebook? :: Varför tog Netflix bort Friends?
Användbara länkar