Hem > r > Är Wayke Bra?

Är Wayke bra?

Med Wayke får Sverige en bättre andrahandsmarknad där både köpare och säljare kan känna sig trygga och få möjlighet att göra bra bilaffärer. Med Wayke vill vi inom Sveriges bilhandlare och MRF ge säljare förutsättningar till tidigare dialog och bättre relation med potentiella kunder.

Läs mer

Related

Vad är Wayke?

Wayke är Sveriges nya marknadsplats för bilar. En modern, digital plattform för köp och försäljning av främst begagnade bilar i Sverige har utvecklats för att svara på köpares och säljares önskemål om tillgänglighet och tjänster.

Man kan också fråga vad betyder köp online?

Det gör bilköparen genom att på Blocket välja “Köp bilen online hos DNB”. Du som bilköpare får bestämma hur mycket du vill betala kontant och hur mycket du vill låna till köpet och blir presenterad en månadskostnad för bilen direkt på sajten. Med detta i åtanke, var kan jag köpa begagnade bilar? Bilweb är en marknadsplats med nya och begagnade bilar från Sveriges bilhandlare. Hos oss finner du de bästa bilarna från de bästa bilhandlarna samt nyttig information kring bilköpet. Vi har 52 049 begagnade bilar, transportbilar, husbilar, husvagnar och motorcyklar till salu!

Kan man köpa bil på distans?

Om du som privatperson köper bilen på distans, exempelvis via nätet, kan du ha 14 dagars ångerrätt enligt lag. Men det krävs att du har köpt bilen via ett organiserat system för att lagen ska gälla. Med ett organiserat system menas till exempel ett bokningssystem på nätet där firman vanligtvis säljer bilar. På motsvarande sätt, vad kostar hemleverans bil? Med Kamux Hemleverans gör du ditt bilköp smidigare och enklare eftersom bilen levereras utan extra kostnad till din närmaste Kamux-butik, oavsett i vilken butik du köper den.

Var köper man bil billigast?

Det kan löna sig att åka en bit för att hitta det riktiga kapet. Begagnade bilar är dyrast i norra Sverige och billigast på Gotland. Bilhandlare är betydligt dyrare än privatpersoner att köpa begagnad bil av. Dessutom, Är bytbil bra? Det finns förstås gott om tjänster som erbjuder begagnade bilar på nätet, exempelvis Blocket och Bytbil, som hittills har dominerat marknaden.

Hur mycket skatt på bilen?

Om det gäller ett fordon som du äger, ser du uppgift om fordonsskatt genom att logga in i tjänsten Fordonsuppgifter - ditt fordon eller i vår app Mina fordon. Om det gäller ett fordon som någon annan äger, kan du använda tjänsten Fordonsuppgifter - sök med registreringsnummer. Med detta i åtanke, vad ska man tänka på när man köper online? Det här gäller för köp på nätet

Ska du handla från ett företag för första gången är det till exempel bra att kolla upp vad andra säger om företaget, och att det finns kontaktuppgifter till företaget på webbplatsen. Du har alltid minst två år på dig att klaga på fel i varor.

Hur funkar Wayke?

Med ett grundabonnemang hos Wayke får ni tillgång till marknadens modernaste och mest flexibla publiceringsverktyg, vilket hjälper er att få ut era bilar i alla kanaler. Utöver marknadsplatsen wayke.se kan ni även få ut era bilar till egna hemsidan, Facebook och även Blocket om ni skulle vilja synas även där.

By Combe

Vad är Wayke? :: Vad kommer efter tusen?
Användbara länkar