Hem > V > Vad Är Wayke?

Vad är Wayke?

Wayke är nu publikt - Sveriges nya marknadsplats för bilar. En modern, digital plattform för att köpa och sälja främst begagnade bilar i Sverige, framtagen för att svara på köparnas och säljarnas önskemål om tillgänglighet och tjänster.

Läs mer

Related

Är Wayke bra?

Sverige får en bättre andrahandsmarknad med Wayke, där både köpare och säljare kan känna sig trygga och få chansen att göra bra bilaffärer. Med Wayke vill vi på Sveriges Bilhandlare och MRF ge säljarna förutsättningar för tidigare dialog och bättre relationer med potentiella kunder.

Med hänsyn till detta, vart kan man titta på bilar?

Bilar - Film online på Viaplay. Kan man lita på Riddermark bil? aldrig mer kommer jag köpa nåt av Riddermark bil och rekommenderar ingen annan att göra det heller. Alltså mer en 50 stycken lurad och missnöjda kunder bara på 2-3 senaste månaderna. Sånt hade jag inte förväntat mig av i ett sådant medelstor företag.

Vad kostar det att äga en bil i månaden?

Normal månadskostnad för bil: 2 247 kr (4 747 kr om vi räknar med värdeminskning.) Att äga en bil kan alltså kosta runt 2 247 kr i månaden, eller 26 964 kr om året. Och en annan fråga, Är autohero seriöst? Enkel och seriös bilhandel, rekommenderas!

Vad gäller när man köper bil privat?

Ingen ångerrätt när du köper bil privat

När du köper bil av en privatperson har du ingen ångerrätt enligt lag. För att du ska kunna ångra köpet måste du och säljaren ha kommit överens om att du har ångerrätt. Har ni inte det är du bunden till köpet och kan inte lämna tillbaka bilen.
Hur länge har man garanti på begagnad bil? När du köper en begagnad bil är det inte säkert att det följer med en garanti på bilen. Om det följer med en garanti på bilen bör den vara längre än sex månader. Annars ger den dig inget bättre skydd än lagen. Den ändras regeln om sex månader i konsumentköplagen.

Och därefter, kan man lita på kamux?

Varning varning!! Kamux har tyvärr blåst mig två gånger men den sista gången var den värsta. Köpte bil från dom för ca 2 månader sedan med löfte att servicen var gjord och att ingen service ska behöva göras i år.. För 1 vecka sedan kom det upp i skärmen att service ska göras om 1 månad. Dessutom, Är bud bindande på kvd? Auktionsavslut

Ett vinnande bud innebär inte att Kvdbil har accepterat budet eller att Kunden har en rättighet eller skyldighet att köpa Auktionsobjektet. Det innebär enbart att Auktionsobjektet reserveras för Kundens räkning till dess att Kunden har besiktigat det inför ett eventuellt köp av detsamma.

Folk frågar också kan man lämna tillbaka en bil?

Du har ingen ångerrätt enligt lag om du köper en bil på plats hos en bilhandlare. Ångerrätten gäller om du köper något på distans, till exempel via nätet eller över telefon. Köper du något på plats i en butik får du fråga butiken om de erbjuder öppet köp. Det är helt frivilligt för en butik att erbjuda öppet köp.

By Morrell Frantum

Hur mycket äger Bill Gates i Microsoft? :: Är Wayke bra?
Användbara länkar