Hem > V > Vad Ingår I Youtube Premium?

Vad ingår i YouTube Premium?

Som medlem i YouTube Premium kan du titta på alla videor på YouTube utan annonser och samtidigt stötta innehållsskapare. Du kan också ladda ned videor för att titta offline på mobilen och spela upp videor i bakgrunden.

Läs mer

Related

Vad ingår i Viaplay sport?

Total Sport. Premium Sport omfattar alla våra vintersporter. Formel 1, NHL, Golf Majors och mycket mer.

Man kan också fråga vad kostar youtube per månad?

YouTube Premium kostar 119 kronor i månaden. Den första månaden är gratis och YouTube meddelar när det är en vecka kvar av gratismånaden. För att få en gratismånad krävs dock att du uppger betalkortsinformationen först. Hur mycket kostar YouTube? Hur mycket kostar YouTube Premium? Inledningsvis hade YouTube Red-prenumerationstjänsten en prislapp på 9,99 USD per månad. På grund av de nya bonustjänsterna, som YouTube Music Premium, kostar YouTube Premium dock $ 11,99 per månad (£ 11,99 i Storbritannien) från och med maj 2019.

Vad kostar YouTube Premium lite?

Det nya abonnemanget heter Premium Lite och kostar 69 kronor/månad och erbjuder i likhet med det vanliga abonnemanget möjligheten att uppleva Youtube utan annonser. Det som däremot saknas är möjligheten att ladda hem video, uppspelning i bakgrunden samt att tillgången till Youtube Music Premium saknas. På motsvarande sätt, vad innebär prenumerera på youtube? När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll. Som standard skickar vi bara aviseringar om kanalens höjdpunkter.

Related

Vad kostar Disney Premium?

En månadsabonnemang kostar bara 89 dollar per år.

Man kan också fråga vad kostar det att ha en youtube kanal?

YouTube-kanaler är gratis att starta och mycket lätta att konfigurera. Även om det inte finns någon avgift för att lagra sina videor på webbplatsen kan det finnas ytterligare kostnader för att producera videor. De flesta skapare och företag skapar YouTube-kanaler och börjar producera videor med en budget under $2 500. Följaktligen, Är det gratis att titta på youtube? Youtube är en av de mest populära internettjänsterna bland svenska ungdomar. Det är gratis att titta men ofta visas reklam före, och ibland mitt i, filmerna. Filmerna är till största delen amatörproducerade men det finns också mycket material som skapats av professionella producenter och företag.

Och därefter, Är youtube premium värt?

Några av dessa användningsfall är tillräckligt bra för att priset på YouTube Premium är värt det. I själva verket behöver du inte ens lägga ner pengar för att prova. I skrivande stund erbjuder YouTube en provperiod på en månad, så att du själv kan se om den här YouTube-upplevelsen är något du vill åta dig. Med tanke på detta, vad ingår i youtube premium lite? Premium Lite kostar 6,99 euro i månaden, eller motsvarande i lokal valuta, och ger användaren tillgång till ett annonsfritt Youtube via webben, IOS, Android, smart-tv-apparater, spelkonsoler och i Youtube Kids-appen.

Vad kostar YouTube utan annonser?

Kostnaden för att slippa reklam samt övriga funktioner som inkluderas i YouTube Premium så som möjlighet att titta offline är 119 kronor.

By Pharaoh

Similar articles

Hur får jag YouTube Premium lite? :: Hur mycket är Therese Lindgren värd?
Användbara länkar