Hem > H > Hur Får Jag Youtube Premium Lite?

Hur får jag YouTube Premium lite?

Priset för en prenumeration har legat på 119 kronor i månaden sedan den svenska lanseringen, men nu dyker ett billigare alternativ upp i form av Youtube Premium Lite. För 69 kronor i månaden kan användare välja att enbart köpa sig fria från annonser och slippa betala för de övriga tjänsterna.

Läs mer

Related

Vad kostar Disney Premium?

En månadsabonnemang kostar bara 89 dollar per år.

Folk frågar också vad innebär det att prenumerera på något?

Prenumeration eller prenumerationsköp är betalning på förhand, i förskott. Vanligen menas ett avtal om kontinuerlig förskottsbetald leverans av en tidning, en tidskrift eller ett bokverk. När började jag prenumerera på YouTube? I kanalens översikt finns en lista över dina senaste prenumeranter. Du kan även se antalet prenumeranter över tid i YouTube Studio.

Dessutom, vad får man om man får 1 miljon visningar på youtube?

Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna. Med detta i åtanke, kan man göra sin youtube kanal privat? Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat.

Related

Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Länka din kanal på så många ställen som möjligt. Om du vill visa din närvaro på YouTube och länka till din kanal på din webbplats kan vi hjälpa dig. Låt andra distribuera åt dig.

Med hänsyn till detta, hur många följare på youtube för att tjäna pengar?

Vara minst 18 år. Ha minst 10 000 prenumeranter. Varför YouTube konto? Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

Hur söker jag på YouTube?

Sök. Med sökfunktionen kan du söka efter videor på YouTube. För att komma igång trycker du på Sök , skriver in det du söker efter och filtrerar sedan resultaten efter videor, kanaler eller spellistor. Dina inställningar och aktiviteter på YouTube påverkar sökresultaten. Hur fungerar en YouTube kanal? Du kan titta på och gilla videor samt prenumerera på kanaler med ett Google-konto. Om du inte har en kanal syns du inte offentligt på YouTube. Med ett Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal där du laddar upp videor, lägger till kommentarer eller skapar spellistor.

Hur många enheter YouTube Premium?

Om du prenumererar på YouTube Premium eller YouTube Music Premium kan du använda offlinefunktionerna i ditt betalmedlemskap på upp till tio enheter åt gången. Om du försöker ladda ned en video på en ny enhet när du har nått den här gränsen tas den enhet du auktoriserade först av de tio bort.

By Isbel

Similar articles

Kan man dela YouTube Premium? :: Vad ingår i YouTube Premium?
Användbara länkar