Hem > K > Kan Ta Genvägen Korsord?

Kan ta genvägen korsord?

Synonymer till ta en genväg

  • gina,
  • ta kortaste vägen,
  • gå rakaste vägen,
  • snedda,
  • tvära,
  • gena.

Läs mer

Related

Är blå korsord?

Det finns namn för blåblått, oceanblått, himmelsblått, isblått, medelhavsblått, indigofärgat.

Med detta i åtanke, Är genvägen synonym?

GenväG betyder i stort sett samma sak som ginväg eller kortare väg. Se fler synonymer nedan. Är unik Den korsord? Synonymer till unik

  • ensam i sitt slag, enastående, exklusiv, alldeles särskild, sällsynt, sjusärdeles, oöverträffad, makalös, utan like, allenastående, egen, enda, ensam, exceptionell, oefterliknelig, ojämförlig, originell, outstanding, ovanlig, special, speciell, sällspord, rar, egenartad, udda.
  • Användarnas bidrag.

Vad betyder urvattning?

Urvattna kan bland annat beskrivas som ”gör mer utspädd, lakar ur”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av urvattna samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Vad menas med att vara salig? salig i ordbok från 1870

Betydelse: Som upphört att lefva. Nyttjas i umgängesspråket om anhöriga, vänner och närmare bekanta. Betydelse: Utmärker den högre sällhet, som härrör af andliga skatter, vishet, dygd och så vidare; äfven liktydigt med Lycksalig.

Related

Vill fortfarande korsord?

Synonymer för still, still, all, yet, in the future. Denna dag, användarbidrag.

Och därefter, vad betyder stirra?

Ordet stirra är en synonym till titta mycket och glana och kan bland annat beskrivas som ”tittar ihärdigt (och ofta förvånat)”. Ordet används i uttrycket ”stirrar sig blind på något” som betyder ”fixerar en enda sak så att man förlorar överblicken”. Och därefter, Är den lumpne? Används i vardagligt tal.

Ordet lumpen är en synonym till tarvlig och värnplikten och kan bland annat beskrivas som ”tarvlig, elak”. Ordet kan ha flera olika betydelser. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av lumpen samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Därmed, vad är en genväg?

Det är en hänvisning (en pekare) till filen. – En genväg kan till exempel placeras på datorns skrivbordsyta, medan den fil som genvägen går till i själva verket finns långt nere i filsystemet, eller på en server i det lokala nätverket. Man kan också fråga Är nedbrytande? Nedbrytande betyder ungefär detsamma som förintande.

Hur gör man en genväg på skrivbordet?

Så här lägger du till genvägar på skrivbordet

  1. Tryck och håll ned (eller högerklicka) på skrivbordet och välj Ny > Genväg.
  2. Ange platsen för objektet eller välj Bläddra för att hitta objektet i Utforskaren, välj platsen och välj OK.
  3. Välj Nästaoch sedan Slutför.

By Bohun

Similar articles

Vad är inlevelse? :: Är IMEI-nummer samma som serienummer?
Användbara länkar