Hem > V > Vad Är Inlevelse?

Vad är inlevelse?

Inlevelse betyder ungefär detsamma som känsla; empati.

Läs mer

Är unika synonym?

Ordet unik är en synonym till extraordinär och exklusiv och kan bland annat beskrivas som ”ensam i sitt slag (och därigenom särskilt intressant eller värdefull)”. Vad betyder ordet armod? Armod betyder i stort sett samma sak som nöd.

Och en annan fråga, vad är unik?

den enda i sitt slag; något som det bara finns en av. – I vanligt språkbruk brukar unik betyda sensationell, enastående. Men det finns också en mer utslätad betydelse av unik: till exempel är alla personnummer unika, eftersom det inte ska finnas två personer som har samma personnummer. Följaktligen, vad betyder det grådaskiga vädret? Ordet mulen är en synonym till grådaskig och molnig och kan bland annat beskrivas som ”täckt med moln, molnig”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av mulen samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Folk frågar också vad är lank?

Lank uttalas lank och är ett substantiv -en. Lank betyder: tunn el. smaklös dryck. Med detta i åtanke, vad är oklar? Ordet oklar är en synonym till oskarp och otydlig och kan bland annat beskrivas som ”inte klar eller synlig”. Ordet är motsatsen till klar.

Därmed, vad betyder en salig röra?

Ordet salig är en synonym till säll och frälst och kan bland annat beskrivas som ”frälst”. Ordet används i uttrycket ”en salig blandning” som betyder ”en rörig blandning”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av salig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Dessutom, vad betyder salig wikipedia? Uttrycket "den eviga saligheten" är liktydigt med himmelen och "saliga" kallas de som man tror delar den fulländade gudsgemenskapen. Luther användes ordet salig och saliggöra i vid bemärkelse om allt det som kommer människan till del genom Kristi verk.

Folk frågar också vad betyder tilltygad?

Ordet tilltygad är en synonym till medfaren och åtgången och kan beskrivas som ”fördärvad, misshandlad”.

By Akim Seedborg

Vem börjar i Tvåmanswhist? :: Kan ta genvägen korsord?
Användbara länkar