Hem > H > Hur Pausa Messenger?

Hur pausa Messenger?

Gör så här i mobilen och surfplattan

  1. Starta Messenger-appen och tryck på kontobilden överst till vänster.
  2. Tryck på Aktiv status. Tryck på skjutreglaget vid Visa när du är aktiv.
  3. Nu frågar appen om du vill stänga av Aktiv-statusen. Tryck på Inaktivera. Nu kan ingen se när du är aktiv eller när du senast var det.

Läs mer

Related

Varför visar Messenger att man är aktiv när man inte är det?

Om du stänger av din aktivitetsstatus på en plats visas du fortfarande som aktiv eller nyligen aktiv för dina vänner och kontakter på alla andra platser där du använder Facebook eller Messenger, om du inte också stänger av inställningen där.

Folk frågar också kan man radera sms för båda iphone?

Öppna Meddelanden och tryck på Ändra längst upp till vänster om du vill radera flera konversationer. Tryck på Välj meddelanden och sedan på cirkeln bredvid konversationen och sedan på Radera längst ned till höger. Folk frågar också var hamnar raderade meddelanden? Kontakter, Google Kalenderhändelser, SMS-meddelanden (inte MMS), APPS och annan data stöds för säkerhetskopiering till Google. Om du har aktiverat säkerhetskopieringsinställningar med Google-konton på din telefon kan du här exakt återställa de raderade textmeddelandena från Google-säkerhetskopia utan PC.

Hur raderar man ett meddelande?

Börja med att navigera till den konversation du vill ta bort ett eller flera meddelanden från. Peka därefter på ett meddelande du vill ta bort och håll fingret tryckt mot skärmen tills alternativen Kopiera och Mer visar sig. Välj här Mer. Det meddelande du pekade på har nu markerats. Kan man återkalla SMS på iPhone? Du kan inte återskapa en raderad konversation. Med Meddelanden på iCloud raderas allt du raderar från iPhone även från dina andra Apple-enheter där Meddelanden på iCloud är aktiverat. Se Använda Meddelanden på iCloud.

Related

Kan någon annan läsa min Messenger?

Hemliga konversationer i Messenger kan bara läsas av dig och den andra personen. Det finns hemliga samtal i Messenger. Personer är blockerade. De kan inte kontakta dig på Messenger eller Facebook när du blockerar någon.

Hur döljer man mailadresser?

Skapa ett nytt e-postmeddelande och klicka sedan på Alternativ > Hemlig kopia. Lägg till mottagare i rutan Hemlig kopia, skriv meddelandet och välj sedan Skicka när du är klar. Därmed, hur lång tid tar det att återkalla ett mail? Tidsfördröjningar kan ge dig en "Ångra" -knapp

Det ger dig några sekunder efter att du skickat ett e-postmeddelande, så att du kan klicka på Ångra för att förhindra att e-postmeddelandet skickas. Gmail väntar bara några extra sekunder efter att du klickar på Skicka-knappen, vilket ger dig lite tid att ändra dig.

Med hänsyn till detta, kan man redigera ett mail?

Du kan ändra ämnet för ett meddelande som du får. Viktigt!: Även om du kan ändra ämnet för ett meddelande och spara den nya ämnesraden, visar Outlook som standard meddelanden grupperade efter konversationsämne. Kan man pausa någon på Messenger? Från Chattar öppnar du konversationen med personen du vill blockera. Tryck på personens namn högst upp i konversationen. Bläddra ned och tryck på Blockera.

Kan man ladda ner Messenger utan Facebook?

Från och med nu går det inte att registrera sig som ny användare med hjälp av sitt telefonnummer. De senaste åren har det varit möjligt att använda Facebook Messenger genom att ange sitt telefonnummer, något som gjort det möjligt att använda tjänsten utan att ha ett Facebook-konto.

By Atalante

Similar articles

Hur återkalla SMS? :: Varför går det inte ta bort meddelande på Messenger?
Användbara länkar