Hem > V > Varför Kan Jag Inte Öppna En Fil?

Varför kan jag inte öppna en fil?

Starta Word, Excel eller PowerPoint. På fliken Arkiv väljer du Öppna > Bläddra för att hitta den skadade filen. Markera filen, välj menyn Öppna längst ned i fönstret och välj sedan Öppna och reparera.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Kan inte öppna filer i mobilen?

Har du problem med att öppna en fil? Det beror antagligen på att det har sparats i ett fil format som inte stöds i Word. Leta reda på enheten och kontrol lera sedan tabellen för att se om så är fallet. Obs!: Den här artikeln gäller endast mobila enheter. Hur ändrar jag öppna med? Ändra det program som en fil ska öppnas med

  1. Gå till Start-menyn och klicka på Inställningar.
  2. Klicka på Program > Standardprogram.
  3. Klicka på programmet som du vill ändra och välj sedan ett program i listan. Du hittar även nya program i Microsoft Store. Programmen måste installeras innan du kan ange dem som standard.

Kan inte öppna Word Dokument Samsung?

Använda Microsoft Word för Android för att öppna Doc/Docx-filer

  • Ta tag i Microsoft Word-appen i Play Butik.
  • När appen är klar med installationen trycker du på filen ”. doc” eller ”. docx” på telefonen och väljer sedan Word från listan över tillgängliga appar.
Man kan också fråga kan inte öppna filen något gick fel? Uppdatera Reader eller Acrobat

Se till att du uppdaterar din version av Reader eller Acrobat till den senaste versionen. Uppdateringarna innehåller ofta lösningar på vanliga problem. Hämta den senaste kostnadsfria uppdateringen. Öppna Reader eller Acrobat.

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Varför kan jag inte öppna PDF i min dator?

Uppdatera Acrobat Reader DC eller Acrobat DC.

Adobe släpper regelbundet säkerhetsuppdateringar till Acrobat Reader DC och Acrobat DC. Att installera de senaste uppdateringarna kan lösa problemet. Öppna Acrobat Reader DC eller Acrobat DC. Välj Hjälp > Kontrollera om det finns uppdateringar.
Folk frågar också varför kan jag inte öppna pdf-filer i mobilen? PDF-filer måste ibland laddas ner inte bara till en dator utan också till en smartphone. Och det är en sak att ladda ner, det är en helt annan att köra en fil. Men det brukade vara obekvämt att göra, för för detta måste du ladda ner och installera en tredjepartsapplikation.

Och en annan fråga, varför kan jag inte öppna pdf fil?

Använd senaste versionen av de verktyg du använder

Om du använder Adobe Reader för att läsa pdf-filer rekommenderar vi att du använder den senaste versionen för bästa resultat. Du kan hämta programmet gratis på Adobes webbplats. Ibland hjälper det att hämta en modernare version av den webbläsare du använder.
Hur öppna PDF på iPhone? Öppna Apple Books på din Mac och leta upp PDF-filen i Finder eller på skrivbordet. Dra sedan filen till biblioteket. PDF-filen är sedan tillgänglig i appen Böcker på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac så länge du är inloggad med samma Apple-ID och har aktiverat iCloud Drive för Böcker.

Och därefter, kan inte öppna dokument android?

Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker: Du har inte behörighet att visa filen. Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång. Du har inte rätt app installerad på din telefon.

By Kellina

Similar articles

Hur man ändrar en filtyp? :: Hur startar man e-post?
Användbara länkar