Hem > H > Hur Gör Man Om Pages Till Word?

Hur gör man om Pages till Word?

Exportera i ett annat format

  1. Välj Arkiv > Exportera till > [filformat] (från Arkiv-menyn överst på skärmen).
  2. Ange exportinställningar beroende på filtyp:
  3. Klicka på Nästa och ange ett namn för dokumentet.
  4. Ange en eller fler taggar (frivilligt).
  5. Välj var dokumentet ska sparas från popupmenyn Plats.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Hur man använder Pages?

Pages Användarhandbok

  1. Kom igång med en mall. Alla dokument utgår från en mall som du använder som startpunkt.
  2. Lägga till tabeller, bilder, teckningar med mera. Lägg till objekt som tabeller, diagram, former och medier (bilder, teckningar, ljud och video) i dokumentet.
  3. Anpassa varje detalj.
  4. Bli utgivare.
  5. Samarbeta i realtid.
Man kan också fråga hur fungerar pages på mac? Du kan använda Pages till att skapa vilken typ av dokument du vill, från ett enkelt ordbehandlingsdokument som består av i huvudsak text, till ett sidlayoutdokument med grafik, intressanta typsnittslösningar med mera. När du skapar ett dokument börjar du alltid med en mall och ändrar den sedan hur du vill.

Kan man öppna Pages i Word?

Om du vill öppna ett Pages-dokument i en annan app, till exempel Microsoft Word, kan du konvertera dokumentet till ett lämpligt format med Pages-appen. Öppna dokumentet som du vill konvertera och tryck sedan på knappen Mer . Tryck på Exportera. Välj ett format för ditt dokument. Kan inte öppna Word dokument Ipad? Har du problem med att öppna en fil? Det beror antagligen på att det har sparats i ett fil format som inte stöds i Word. Leta reda på enheten och kontrol lera sedan tabellen för att se om så är fallet.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Folk frågar också vad är pages för filformat?

Den . pages filformatet är standardfilformat för att skapa textdokument med programvaran Apple Pages under Mac OS. . Pages-formatet baseras ursprungligen på en vanlig . zip-fil som innehåller vissa filer i ett proprietärt format samt en förhandsvisning i form av tre . Med detta i åtanke, hur man sparar på pages? Spara dokumentet med nytt namn eller ny plats

  1. Håll ned alternativtangenten och välj sedan Arkiv > Spara som (från Arkiv-menyn högst upp på skärmen).
  2. Ange ett namn i fältet Spara som.
  3. Ange en eller fler taggar (frivilligt).
  4. Klicka på popupmenyn Plats och välj var du vill spara dokumentet.
  5. Klicka på Spara.

Hur sparar man från Pages?

Spara en kopia av ett dokument

Öppna Pages. Om ett dokument redan är öppet trycker du på Dokument i det övre vänstra hörnet för att se alla dina dokument. Håll på miniatyren för det dokument som du vill kopiera, lyft på fingret och tryck sedan på Radera. Dubbletten har ett nummer tillagt i slutet av namnet.
Hur skriver man i Pages? Skapa ett nytt dokument

Dubbelklicka på en mall för att öppna den. Om du vill se mallarna ordnade efter dokumenttyp klickar du på någon av kategorierna till vänster. Gör något av följande när det nya dokumentet öppnas: För en tom mall: Börja skriva.

Hur gör man dokument på Mac?

Skapa och arbeta med dokument på datorn

  1. Öppna en app som du kan skapa dokument i på datorn. Du kan till exempel öppna Textredigerare om du vill skapa ett textdokument, RTF-dokument eller ett HTML-dokument.
  2. Klicka på Nytt dokument i dialogrutan Öppna, eller välj Arkiv > Nytt.

By Marie Maggiore

Similar articles

Hur lägger man till Swedbank konto på PayPal? :: Hur gör man en ny e-post?
Användbara länkar