Hem > H > Hur Öppnar Man En Pages Fil I Windows?

Hur öppnar man en Pages fil i Windows?

Om du vill öppna Pages-dokument i andra appar behöver du först konvertera dem med Pages-appen. Du kan också öppna Microsoft Word-dokument och andra filtyper i Pages. Du kan konvertera och öppna dokument i Pages på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Läs mer

Related

Hur öppnar jag en EPUB?

Om du vill öppna epub-formaterade filer behöver du ett e-boksprogram och dessa finns tillgängliga för alla mobila enheter samt i speciella e-bokläsare. Det är möjligt att använda webbläsaren på din dator för att läsa e-böcker.

Hur gör man en Pages fil till pdf?

Välj Arkiv > Exportera till > [filformat] (från Arkiv-menyn överst på skärmen). Ange exportinställningar beroende på filtyp: PDF: Välj en bildkvalitet. Följaktligen, varför kan jag inte öppna dokument i pages? Om dokumentet du vill öppna inte visas kan du prova att söka efter det. Du kan också bläddra bland senaste dokument eller efter en annan plats genom att trycka på länken i det övre vänstra hörnet. Läs mer i Söka efter ett dokument.

Därefter, hur gör man om en pdf-fil till word?

Öppna en pdf-fil i Acrobat DC.

 1. Öppna en pdf-fil i Acrobat DC.
 2. Klicka på Exportera pdf i den högra rutan.
 3. Välj Microsoft Word som exportformat och sedan Word-dokument.
 4. Klicka på Exportera. Om pdf:en innehåller skannad text kommer Acrobat Word-konverteraren att köra textigenkänning automatiskt.
 5. Spara den nya Word-filen:
Följaktligen, vad är pages för filformat? Den . pages filformatet är standardfilformat för att skapa textdokument med programvaran Apple Pages under Mac OS. . Pages-formatet baseras ursprungligen på en vanlig . zip-fil som innehåller vissa filer i ett proprietärt format samt en förhandsvisning i form av tre .

Related

Vad är Windows Hello Pin kod?

En hemlig inloggningskod som är lätt att komma ihåg kallas personligt identifieringsnummer. Den är vanligtvis fyrsiffrig, även om vissa företag tillåter anställda att använda PIN-koder med en kombination av siffror, bokstäver och specialtecken.

Kan inte öppna Word dokument Ipad?

Har du problem med att öppna en fil? Det beror antagligen på att det har sparats i ett fil format som inte stöds i Word. Leta reda på enheten och kontrol lera sedan tabellen för att se om så är fallet. Med hänsyn till detta, hur fungerar pages på mac? Du kan använda Pages till att skapa vilken typ av dokument du vill, från ett enkelt ordbehandlingsdokument som består av i huvudsak text, till ett sidlayoutdokument med grafik, intressanta typsnittslösningar med mera. När du skapar ett dokument börjar du alltid med en mall och ändrar den sedan hur du vill.

Dessutom, hur gör man en pdf-fil på iphone?

göraPDFfiler

Spara en webbsida som en PDF-fil

 1. Öppna en webbsida i Safari.
 2. Tryck på knappen Dela .
 3. Svep åt vänster över appsymbolerna och tryck på Böcker. Om du inte ser Böcker trycker du på knappen Mer. Tryck sedan på Böcker.
Och en annan fråga, varför kan jag inte öppna pdf-filer i min iphone? Du kan se PDF-filer och böcker som inte kommer från bokhandeln på din iPhone, iPad, iPod touch och Mac där du är inloggad med samma Apple-ID. Öppna Inställningar > [ditt namn] > iCloud och aktivera iCloud Drive. Slå på Böcker. Öppna sedan Inställningar > Böcker och slå på iCloud Drive.

Folk frågar också hur man sparar på pages?

Spara dokumentet med nytt namn eller ny plats

 1. Håll ned alternativtangenten och välj sedan Arkiv > Spara som (från Arkiv-menyn högst upp på skärmen).
 2. Ange ett namn i fältet Spara som.
 3. Ange en eller fler taggar (frivilligt).
 4. Klicka på popupmenyn Plats och välj var du vill spara dokumentet.
 5. Klicka på Spara.

By Floria

Similar articles

Kan inte öppna dokument på Mac? :: Hur man komprimerar bilder?
Användbara länkar