Hem > H > Hur Får Man Fram Kommentarer På Youtube?

Hur får man fram kommentarer på YouTube?

Ändra kommentarsinställningar för en video

  1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Klicka på en videos miniatyr.
  4. Scrolla ned. klicka på VISA MER.
  5. Under Kommentarer och betyg väljer du dina kommentarsinställningar.
  6. Klicka på Spara.

Läs mer

Related

Hur får man fram startfältet?

Kontrollpanelen kan öppnas med höger musknapp på Start-knappen. Välj Aktivitetsfältet och navigering när du klickar på Utseende och personalisering. Kontrollera inte att Dölj aktivitetsfältet inte är markerat. Du kan själv välja var du vill placera den.

Med hänsyn till detta, hur tillåter man kommentarer på youtube?

Helt enkelt, öppet Youtube, klicka på ”Historik” i sidofältet och välj kommentaralternativ som historiktyp. Alternativt kan du använda detta länk för att direkt öppna kommentarsidan. Här kan du ta en titt på alla dina kommentarer och svar. Följaktligen, vad får man för youtube premium? Frågor om YouTube Premium

Vilka fördelar får jag genom att gå med? Med ett betalmedlemskap i YouTube Premium får du en bättre video- och musikupplevelse på YouTube, YouTube Music, och YouTube Kids.

Hur mycket kostar det att prenumerera på YouTube?

Hur mycket kostar YouTube Premium? Inledningsvis hade YouTube Red-prenumerationstjänsten en prislapp på 9,99 USD per månad. På grund av de nya bonustjänsterna, som YouTube Music Premium, kostar YouTube Premium dock $ 11,99 per månad (£ 11,99 i Storbritannien) från och med maj 2019. Vad ingår i YouTube Premium? Du kan ladda ned videor och titta på dem offline med apparna YouTube eller YouTube Music (och titta på automatiskt nedladdade videor i YouTube Kids-appen) om de här apparna är tillgängliga i ditt område, och om du är inloggad med ditt YouTube Premium-konto.

Related

Hur får jag fram mitt wifi lösenord?

Välj Egenskaper för trådlöst nätverk. Välj fliken Säkerhet och markera kryssrutan Visa tecken. I rutan Nätverkssäkerhetsnyckel visas ditt lösenord.

Är YouTube gratis?

Youtube är en av de mest populära internettjänsterna bland svenska ungdomar. Det är gratis att titta men ofta visas reklam före, och ibland mitt i, filmerna. Filmerna är till största delen amatörproducerade men det finns också mycket material som skapats av professionella producenter och företag. Med hänsyn till detta, vad kostar youtube per månad? Prenumerationen kostar 69 kronor i månaden, vilket är betydligt lägre än vanliga Premiums månadskostnad på 119 kronor. Lite ger till skillnad mot Premium dock bara ett reklamfritt YouTube och inget mer. Detta inkluderar YouTube för alla plattformar, inklusive smarta TV-apparater och spelkonsoler, samt YouTube Kids.

Och en annan fråga, kan man ha privat konto på youtube?

Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat. Vad betyder markerade? Ordet markera är en synonym till märka och poängtera och kan bland annat beskrivas som ”anger, visar”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av markera samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder maklig?

Betydelse: Som ej medför mycken möda eller brådska; (om person) skygg för möda och långsam i hvad man förehafver.

By Kelcie

Similar articles

Hur ser det ut när man är blockerad på Facebook? :: Hur spärrar man YouTube för barn?
Användbara länkar