Hem > V > Vad Ska Man Tänka På När Man Startar En Blogg?

Vad ska man tänka på när man startar en blogg?

Med dessa fem enkla steg kan du starta din blogg på en gång:

  1. Välj ett paket med webbhotell. Du behöver inte ett stort och dyrt abonnemang för en blogg.
  2. Registrera ett domännamn. En blogg på din egen domän visar att du är proffsig i det du gör.
  3. Installera WordPress.
  4. Välj ett tema.
  5. Börja blogga.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Därmed, hur läser ni bloggar?

Bloglovin fungerar som så att du skapar ett konto, lägger till de bloggar du vill följa och sedan kan du läsa via bloglovin.com eller i deras app. Där kan du välja att antingen klicka dig igenom blogg efter blogg eller läsa alla senaste inläggen. Jag använder själv Bloglovins app för att läsa bloggar. På motsvarande sätt, hur man tar bort en blogg? Genom att avsluta med en poäng eller ett påstående - som kanske förvånar, upprör eller framkallar någon form av reaktion hos läsaren - får du läsaren att minnas ditt inlägg. Med endast en bra rubrik och en intressant inledning kan du få besökare att läsa, men du vill även ge ett bestående intryck.

På motsvarande sätt, hur långt ska ett blogginlägg vara?

Vissa experter förespråkar en längd kring 1000 - 1500 ord, men sanningen är att en artikel bör vara exakt så lång som den behöver vara för att besvara användarens fråga. En annan faktor som behöver tas hänsyn till hur långa texter mottagaren (buyer personan) vill läsa. Hur ofta ska man blogga? Faktum är att du inte alls behöver blogga varje dag (om du inte vill såklart) utan det räcker med att blogga – lägga upp ett nytt inlägg cirka 2–3 gånger i veckan istället för varje dag. Men innan du slutar med att blogga varje dag så kan det vara bra att få veta för och nackdelarna med att blogga varje dag.

Related

Vad ska man tänka på när man köper TV?

Storlek och design är bara några av de saker som räknas när du väljer en TV. En bra bild. Ljudet är bra. Funktionerna och anslutningarna behövs. Du har tillgång till alla tv-kanaler.

Kan man ha en privat blogg?

Surfa till www.blogger.com, tryck på Skapa en blogg och logga in med en Gmail-adress eller ett annat Google-konto. Du får nu ge bloggen ett namn, ange vad den ska ha för webbadress och välja visningsnamn. Fyll i all information och avsluta med Slutför. Folk frågar också vem tjänar mest på sin blogg? Så vilka tjänar nu mest som influencer?

  • Thérese Lindgren (19,5 miljoner)
  • Joakim “Jockioi” Lundell (8,7 miljoner)
  • Bianca Ingrosso (6,7 miljoner)
  • Kenza Zouitens (4,6 miljoner)

Hur gör man för att tjäna pengar på YouTube?

Du kan tjäna pengar på YouTube genom att ansöka till och bli godkänd i YouTubes partnerprogram. Du kan även kvalificera dig för att få Shorts-bonusar som en del av YouTube Shorts Fund utan att du är med i YouTubes partnerprogram. Vad kostar det att ha en blogg? Eget webbhotell – nackdelar

Det kostar pengar (dock inte några stora summor) att ha bloggen hos webbhotell och att köpa domännamn. Ett domännamn kostar ca 100 kr per år och ett webbhotell ca 50-200 kr/månad.

Därmed, hur startar ma?

Det första steget är att inte förneka dina rädslor för att kasta dig ut där i osäkerheten. Det är okej att vara lite skraj när man startar sitt företag, till och med bra eftersom det visar att du tar det på allvar. Acceptera att en viss rädsla och oro alltid kommer att vara dina kompisar under företagandet.

By Morrie Quirk

Similar articles

Hur stort fat till kruka? :: Vad betyder blogg på svenska?
Användbara länkar