Hem > H > Hur Får Jag Bluetooth På Datorn?

Hur får jag Bluetooth på datorn?

Aktivera Bluetooth eller inaktivera i Windows

  1. Välj knappen Start och välj sedan Inställningar > Enheter > Bluetooth och andra enheter.
  2. Markera Bluetooth för att aktivera eller inaktivera.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Har min stationära dator Bluetooth?

Om du har en nyare bärbar dator är det dock praktiskt taget givet att du har Bluetooth. På samma sätt brukade det vara en obefintlig funktion på stationära datorer, men under de senaste åren har ett överraskande antal stationära datorer börjat levereras med Bluetooth-radio. Folk frågar också hur vet jag om jag har bluetooth på min dator? Så här ser du vilken Bluetooth-version du har på datorn

Skriv Enhetshanteraren i sökrutan i Aktivitetsfältet och välj det i sökresultatet. Välj pilen bredvid Bluetooth för att utöka det. Välj Bluetooth-alternativet (ditt listas kanske bara som en trådlös enhet).

Varför fungerar inte Bluetooth på min dator?

Kontrollera datorn

Välj Inställningar > Bluetooth och enheter. Inaktivera Bluetooth, vänta ett par sekunder och aktivera sedan Bluetooth igen. Ta bort Bluetooth-enheten och lägg sedan till den igen: Välj Start och ange därefter inställningar. Välj Inställningar > Bluetooth och enheter > Enheter.
Var hittar jag Åtgärdscenter? Öppna Åtgärdscenter genom att göra något av följande:

  1. Välj ikonen för Åtgärdscenter till höger i aktivitetsfältet.
  2. Tryck på Windows -tangenten + A.
  3. På en enhet med pekskärm sveper du från skärmens högra kant.

Related

Vad ska man göra när datorn inte startar?

I den här artikeln visar vi hur du får en dator som inte startar när du trycker på strömbrytaren att fungera. Strömmen bör kontrolleras. Skärmen behöver kontrolleras. Du kan försöka med en återställningsdiskett. Gå in i felsäkert läge. Koppla in alla externa diskar. Hårdvara som är trasig eller inkompatibel. Det finns en trasig startdiskett.

Och därefter, kan inte koppla hörlurar till dator?

Anslutning: Anslut och koppla bort enheten från datorns port. USB-anslutning: Om enheten använder en USB-anslutning, koppla bort och anslut sedan USB-kontakten till datorn. Om datorn fortfarande inte kan identifiera enheten, försök ansluta USB-kontakten till en annan port på datorn. Hur kommer jag till Enhetshanteraren? Högerklicka på Start-ikonen eller använd Windows-X genväg. Välj Enhetshanteraren från den Power-meny som öppnas.

Man kan också fråga hur laddar man ner bluetooth?

Ladda ned Bluetooth-drivrutiner

HP rekommenderar att du laddar ned och installerar de senaste Bluetooth-drivrutinerna för din Bluetooth-förberedda dator. Gå till webbsidan Drivrutiner och nedladdningar för din HP-produkt och ladda ned och installera den senaste Bluetooth-drivrutinen.
Med tanke på detta, finns det olika bluetooth? Tekniken har 3 olika effektklasser. Det som kallas Class 1 har en räckvidd på mer än 100 meter och används ofta tillenheter utan strömbegränsning. Class 2 har en räckvidd på ca 10 meter medan Class 3 har en räckvidd på ca 5 meter. Både klass 2 och 3 brukar användas till batteridrivna enheter.

Kan inte hitta Bluetooth enhet?

Kontrollera att Bluetooth är påslaget i enheten du försöker ansluta till och att den är detekterbar eller synlig. Om du till exempel försöker ansluta till en telefon, säkerställ att den inte är i flygplansläge. Många datorer har inte Bluetooth-adaptrar. Du kan köpa en adapter om du vill använda Bluetooth.

By Sigfrid Sabid

Similar articles

Finns det TV med Bluetooth? :: Måste högtalarkablar vara lika långa?
Användbara länkar