Hem > H > Hur Får Man Messenger?

Hur får man Messenger?

Om du inte redan har Messenger på din smarttelefon är det enkelt att skaffa från din app-butik. Välj App Store om du har en iPhone. Välj Google Play Butiken om du har en Android-telefon.

Läs mer

Related

Varför visar Messenger att man är aktiv när man inte är det?

Om du stänger av din aktivitetsstatus på en plats visas du fortfarande som aktiv eller nyligen aktiv för dina vänner och kontakter på alla andra platser där du använder Facebook eller Messenger, om du inte också stänger av inställningen där.

Därefter, hur ofta ska man byta profilbild?

När behöver du byta ut din profilbild? Man bör ta nya profilbilder vart andra år just för att man förändras och tro det eller ej vi blir äldre! Följaktligen, vem kan se min profilbild på facebook? Din aktuella profilbild och omslagsbild är offentlig. Det betyder att alla på eller utanför Facebook kan se dem. Läs mer om att lägga till eller ändra din profilbild eller omslagsbild.

Vad betyder svart profilbild på Facebook?

I dag är Facebook svart. Tusentals människor ändrar nu profilbild till en helt mörk ruta. Orsaken är en aktion som dragits i gång för att visa stöd för den amerikanske journalisten James Foley som dödades av terroristorganisationen IS, skriver Aftenposten. Hur ändrar man storleken på en bild? Minska en bilds filstorlek

  1. Öppna filen som du vill ändra i appen Förhandsvisning på datorn.
  2. Välj Verktyg > Justera storlek och markera sedan Sampla om bild.
  3. Ange ett lägre värde i fältet Upplösning. Den nya storleken visas längst ner.

Related

Kan någon annan läsa min Messenger?

Hemliga konversationer i Messenger kan bara läsas av dig och den andra personen. Det finns hemliga samtal i Messenger. Personer är blockerade. De kan inte kontakta dig på Messenger eller Facebook när du blockerar någon.

Hur byter man användare på Facebook?

Att byta mellan Facebook-konton utan att logga ut någon är enbart tillgängligt på Facebook.com på en dator. Om du vill byta konton på en app eller mobil enhet loggar du ut från ett konto och loggar sedan in med ett annat konto. Hur stänger man av kommentarer på Facebook profilbild? Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Tryck på Följare och offentligt innehåll nedanför Målgrupp och synlighet. Tryck på Offentligt eller Vänner i avsnittet Vem som kan följa mig.

Vad betyder cirklarna i Messenger?

De visar sig på höger sida i meddelandet: : En blå cirkel betyder att meddelandet skickas. : En blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har skickats. : En fylld blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har levererats. Folk frågar också vad betyder blå ring runt profilbild? Om en person eller Sida har delat en händelse som du inte har sett ännu visas en blå ring runt deras profilbild. Tänk på att när du visar någons händelse kan den personen se att du har visat den. Händelser visas i en rad överst i ditt Nyhetsflöde.

Kan någon annan läsa min Messenger?

Hemliga konversationer i Messenger är krypterade under hela förloppet och läses endast av dig och den andra personen. Ta reda på hur du använder hemliga konversationer i Messenger. Blockerade personer. När du blockerar någon kan personen inte längre kontakta dig på Messenger eller i Facebook-chatten.

By Minne Shams

Similar articles

Hur byta profilbild på Messenger? :: Kan man byta profilbild på Messenger?
Användbara länkar