Hem > N > När Börjar Radion Spela Julmusik?

När börjar radion spela julmusik?

Sveriges Radio Bjällerklang - Bjällerklang är en radiokanal som bara finns en gång om året, på julen. Den börjar sändas i slutet av november till och med 2:a januari. För närvarande är det oklart var man kan lyssna på den i år. SR P2 Klassisk jul - Klassisk musik i julformat som också bara spelas under julen.

Läs mer

Related

Hur kan man spela in skärmen?

Innehållet på telefonens skärm ska spelas in två gånger från toppen av skärmen. Du kan trycka på skärmen för att spela in. Du kan börja med att välja vad du vill spela in. Från toppen av skärmen trycker du på meddelandet Skärminspelning för att avsluta inspelningen.

Och en annan fråga, vilken är världens mest sålda jullåt?

Världens mest sålda singel någonsin, enligt Guinness Rekordbok, är Bing Crosbys inspelning av White Christmas från 1942. Men här i Sverige är det ”Last Christmas” med Wham som dominerar. Vilken är årets jullåt? Intervju med Albin Lee Meldau, GRANT och Peter Kvint längst ner i artikeln. På fredagen röstades Årets jullåt fram på Musikplats Stockholm och i år vann Grant (Caroline Cederlöf) och Albin Lee Meldau med låten Merry Christmas On Your Own.

Därmed, vilken radiokanal spelar bara julmusik?

Julkanalen 107.5 - 100% Julmusik - I LIKE RADIO. När börjar Mix Megapol spela julmusik 2021? Så härligt. Och på fredag den 26:e november kl 08:00 startar Mix Megapol jul där det spelas 100% julmusik dygnet runt hela december.

Related

Vem ska spela nästa James Bond?

Eftersom Bond har dragit sig tillbaka har han tvingats lämna över numret till en efterträdare, ingen mindre än agenten Nomi spelad av Lashana Lynch. Det råder ingen tvekan om att detta var Daniel Craigs sista Bondfilm.

När börjar julmusik på Mix Megapol?

På fredag 16.00 börjar Mix Megapol spela enbart julmusik. Det tillfälliga formatet behålls fram till 27 december. Vilken är den mest spelade jullåten 2021? Topp 10 mest streamade jullåtarna på Spotify just nu (1 november-9 december, 2021): I Sverige: “All I Want For Christmas Is You” – Mariah Carey. “Last Christmas” – Wham!

Man kan också fråga vilken är den mest spelade låten i världen?

Mest spelade låten globalt blev Dynamite med BTS och här i Sverige var det Blinding lights med The Weeknd som tog hem förstaplatsen. Med andra ord samma låt som tog hem just den placeringen även förra året. I och med att Apple även äger Shazam har de gjort en lista över de mest Shazamade låtarna i världen. Med hänsyn till detta, vilken var den mest spelade jullåten 2020? Låten Tänd ett ljus av Triad har legat på förstaplatsen under flera år och 2020 är inget undantag. Näst mest populär av de svenska låtarna är Mer jul av Adolphson och Falk. På tredjeplatsen återfinns Abbas Happy new year.

Vilken är den mest spelade jullåten på Spotify?

Om vi istället tittar på årets mest populära jullåtar på Spotify så ligger Mariah Carey i topp, tätt följd av “Last Christmas”. Justin Biebers “Mistletoe” återfinns också på båda listorna. 2. “Last Christmas” – Wham!

By Georgiana Greenlees

Similar articles

Vilken Kalenderapp är bäst? :: Vad var årets julklapp 2008?
Användbara länkar