Hem > H > Hur Spela In På Mobilen?

Hur spela in på mobilen?

Spela in på Android och föra över till datorn

Eventuellt kan det redan finnas en app för röstinspelning i din Androidtelefon men annars finns det ett stort urval appar på Google Play. I filmen nedan visas gratisappen Simple Voice Recorder (Länkar till en externa sida.).

Läs mer

Related

Hur kan man spela in skärmen?

Innehållet på telefonens skärm ska spelas in två gånger från toppen av skärmen. Du kan trycka på skärmen för att spela in. Du kan börja med att välja vad du vill spela in. Från toppen av skärmen trycker du på meddelandet Skärminspelning för att avsluta inspelningen.

Följaktligen, har iphone fm radio?

Ja, din iPhone kan ta emot FM-radio. På motsvarande sätt, Är det gratis att lyssna på podcast? Tekniken som podcasting använder, RSS, är helt öppet och gratis för alla. I princip så är podcast gratis men det finns poddar som låser in sitt material bakom en betalvägg. Många av Sveringes populära podcast är producerade av Sveriges Radio och då helt finansierade via Public Service.

Man kan också fråga när upphör fm-radio?

En övergång till digital marksänd radio och avveckling av den kommersiella radions FM-sändningar innebär att staten inte längre kan tillgodogöra sig sändningsavgifter från radioföretagen. Enligt planen som nu föreslås kommer FM-sändningarna att upphöra 2022 eller senast 2024. När försvinner analog radio? I propositionen föreslår regeringen att det analoga radionätet ska utvecklas för att ersättas med digital marksänd radio i någon form. Ett preliminärt slutdatum är 2022. Nio år anses räcka för att medborgarna ska hinna ersätta sina gamla radioapparater mot nya som klarar de digitala sändningarna.

Related

Hur skriver man ut dokument från mobilen?

Även om skrivaren inte är en molnskrivare kan du fortfarande använda internet för att komma åt den. Du kan skriva ut till skrivaren hemma om du loggar in med ditt Google-konto och om datorn som skrivaren är ansluten till är påslagen.

Hur ska man prata i radio?

Tryck = Håll in PTT knappen en stund innan du talar, annars försvinner första biten av meddelandet. Tala = Säg det du skall säga, håll sändningen kort, samt följ de regler för hur man talar på radion. Tala tydligt, artikulera gärna. Innan kontakt upprättats enligt ovan skickas inga meddelanden. Är DAB Radio bra? Fördelarna med DAB radio

Ljudet håller högre kvalitet än vad man kan få med en FM-radio. Ljudet är bara aningen sämre än vad en CD-skiva kan prestera. Lättare att skifta kanal: Hoppa från kanal till kanal utan att behöva komma ihåg vilka frekvenser kanalerna ligger på. Välj kanal från en lista av kanalnamn.

Har vi DAB radio i Sverige?

Utbyggnaden av våra digitala sändningar pågår och just nu kan du lyssna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Gävle. För att ta del av sändningarna krävs en radiomottagare med DAB+, något som redan idag finns i de flesta nya bilar och nya radioapparater. Hur fungerar DAB radio? DAB (Digital Audio Broadcasting) är en form av digitalradio, icke att förväxla med streamad nätradio. DAB sänds från samma master som vanlig FM radio, men då FM radio bara kan ha en kanal per frekvens, kan man med DAB sända flera. Det är också mer energieffektivt att sända digitalt.

Följaktligen, hur hittar jag p4 på radion?

P4 frekvens beror på var i Sverige du är. På runt 80 % av platserna i Sverige ligger frekvensen någonstans mellan 98 och 105 MHz.

By Locklin

Similar articles

Vilken app är bäst för att redigera bilder? :: Vad ska jag titta på för serie?
Användbara länkar