Hem > H > Hur Ska Man Spela Candy Crush?

Hur ska man spela Candy Crush?

Spelmekanik. Spelaret går ut på att lösa uppdrag genom att flytta på godisbitar. Spelarens mål är att genom att byta plats på två godisbitar kombinera längder av tre till fem godisbitar.

Läs mer

Related

Hur kan man spela in skärmen?

Innehållet på telefonens skärm ska spelas in två gånger från toppen av skärmen. Du kan trycka på skärmen för att spela in. Du kan börja med att välja vad du vill spela in. Från toppen av skärmen trycker du på meddelandet Skärminspelning för att avsluta inspelningen.

Vad kostar det att spela Candy Crush?

Candy Crush Saga är helt gratis att spela, men vissa icke-obligatoriska föremål i spelet kostar pengar. Du kan stänga av betalfunktionen genom att gå till inställningarna på din enhet och avaktivera möjligheten att genomföra köp i appar. Ha det så kul i Candy Crush Saga – världens mest oemotståndliga 3-rad-spel! Kan man spela Candy Crush offline? Om du spelar offline eller inte loggar in på din profil: Är du inte synkroniserad så problem med framsteg kanske inte kan återställas. Du är inte inloggad, så objekt som används kan inte kontrolleras, levereras eller bytas ut. Dina åtgärder sparas inte om du byter enhet eller får en ny/andra enhet.

Man kan också fråga varför stängs candy crush ner?

Om du har problem med laddning av spelet stänger du först av alla andra program eftersom de kan påverka spelets prestanda. Om problemet kvarstår bör du kontrollera att du har den senaste versionen av Adobe Flash Player. Klicka här om du vill ladda ned den senaste versionen till datorn. Folk frågar också vad ska man göra med grodan i candy crush? Vad är grodan till för i Candy Crush Saga

Signalen som spelet ger oss för att verifiera att det inte längre kan sluka mer godis av samma färg, är genom några ljusa cirklar runt grodan. Efter att ha använt den på den andra brädet, kommer att ändra färg och krympa igen, för att användas igen med godis av annan färg.

Related

Vem ska spela nästa James Bond?

Eftersom Bond har dragit sig tillbaka har han tvingats lämna över numret till en efterträdare, ingen mindre än agenten Nomi spelad av Lashana Lynch. Det råder ingen tvekan om att detta var Daniel Craigs sista Bondfilm.

Hur många levlar finns det i Candy Crush?

Han har nämligen designat de flesta av de första 150 nivåerna i Candy Crush Saga, inklusive den mest ökända av dem. ”Även om jag väldigt sällan berättar att jag har skapat banan har jag blivit tillfrågad minst ett dussin gånger om jag kan hjälpa till att klara den”, berättar Nyblom. Folk frågar också hur mycket är candy crush värt? Sebastian Knutsson, som fick idén till Candy Crush, hade 2012 en årslön på 1,8 miljoner kronor. 2013 höjde han lönen till 27 miljoner kronor. Han deklarerade det året även ett överskott av kapital på 73,7 miljoner och hade totalt drygt 100 miljoner kronor i inkomster.

Och en annan fråga, kan man klara ut candy crush?

Knep för att låsa upp nivåer i Candy Crush

Stäng Candy Crush helt. Sätt din enhet i flygplansläge. Gå in i Candy Crush igen. Du kommer att upptäcka att ett nytt upplåst alternativ visas: spela uppdrag (uppdrag).
Vilka mobilspel kan man tjäna pengar på? Mistplay – en app med ett stort spelutbud

Om du bara vill spela spel är Mistplay det bästa alternativet. De har ett stort utbud på gratis mobilspel i vilka du kan tjäna poäng som sedan konverteras till Visa Prepaid eller Steam credits. Du kan även spela mot eller med medspelare, vilket kan vara extra roligt.

Hur många banor finns det på Candy?

Och nya utmaningar behövs det sannerligen när King nu närmar sig byggandet av bana 3.000. Enligt speljättens statistik har Candy Crush-spelen laddats ned 2,7 miljarder gånger och de globala användarna har tillsammans spelat över 1.000 miljarder (!)

By Quinta Levey

Similar articles

Hur går man tillväga för att skicka liv på Candy Crush Saga? :: Hur gör man en rund bild?
Användbara länkar