Hem > V > Varför Hittar Inte Min Telefon Chromecast?

Varför hittar inte min telefon Chromecast?

Kontrollera att Chromecast-enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som mobilen och Google Home. Wi-Fi. Wi-Fi-nätverket som har markerats med texten Ansluten är det nätverk som telefonen är ansluten till. Om du vill byta till ett annat Wi-Fi-nätverk trycker du på ett nätverk i listan.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Med detta i åtanke, kan inte casta från android?

casta

Felsökningsanvisningar

  • Dra ur kontakten till Chromecast-enheten, vänta några sekunder och sätt sedan i den igen.
  • Vänta ett par minuter.
  • Kontrollera om enheten dyker upp i listan med enheter att casta till.
Därefter, hur koppla dator till tv trådlöst? Kontrollera att datorn är ansluten till ett nätverk och att den skärm du vill ansluta till är påslagen. I Windows klickar du på ikonen Åtgärdscenter i aktivitetsfältet och sedan på Anslut. Vänta medan datorn söker efter trådlösa bildskärmar och välj sedan den trådlösa skärm som du vill använda i sökresultatet.

Hur kopplar jag datorn till TV via HDMI?

Om din dator har en HDMI-, Mini– eller Micro HDMI-port kan du inhandla en HDMI till AV/Scart-adapter. Adaptern kopplas till datorns HDMI-port och sedan till din TV:s Scart, S-video eller Komposit-ingång. Kan inte casta till tv från iPhone? Steg 2.Felsökningsmetoder

  • Stäng Google Home-appen och öppna den igen. Om detta inte hjälper fortsätter du med nästa steg.
  • Stäng av Wi-Fi och slå på det igen på enheten som du konfigurerar med. Öppna sedan Google Home-appen på nytt.
  • Testa att konfigurera Chromecast-enheten med en annan enhet.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur castar man från iPhone till tv?

Anslut din iPhone och Chromecast till samma Wifi-nätverk. installera Googles startsida app, aktivera Bluetooth och ställa in enheten. Öppna videon som du vill casta och tryck på Cast-knappen. Välj din Chromecast så börjar Google strömma innehållet till din Chromecast-enhet. Hur återställer man Chromecast? Med Chromecast-enheten

  1. Håll knappen på baksidan av Chromecast-enheten nedtryckt medan enheten är inkopplad i tv:n och påslagen. LED-lampan börjar blinka med gult sken.
  2. När LED-lampan lyser med fast vitt sken släpper du knappen. Då återställs Chromecast.

Måste man ha wifi för Smart TV?

Nej, man kopplar tv:n direkt till sin router eller switch – alltså sin nätverksväxel, som är kopplad mot internet. De flesta smart-tv-apparater stödjer dock något som heter DLNA, som gör att du kan skapa ett mediebibliotek där du kan lägga bilder, musik eller videoklipp från din dator som du vill titta på i tv:n. Med tanke på detta, kan man koppla chromecast till mobilt bredband? En fråga som ofta uppstår är om dessa fungerar med mobilt internet och svaret är ja om du har en 4G-router. Då är det nämligen bara se till att din Chromecast eller Apple TV är kopplade på samma Wi-Fi-nätverk som din mobiltelefon eller surfplatta som du vill casta från.

Och därefter, kan man ha en iphone till google chromecast?

Förberedelser när du ska koppla in din Chromecast

Här behöver telefonen eller surfplattan du använder vara uppkopplad mot samma nätverk. Du behöver även ha koll på vad det trådlösa nätverket heter och vilket lösenord det har. En mobil (Android eller Iphone) eller surfplatta (Ipad eller Android-platta).

By Bardo

Similar articles

Hur castar man från Google Chrome? :: Hur castar man från Google Home?
Användbara länkar