Hem > V > Vad Menas Med Aa?

Vad menas med AA?

Det är här alkoholister, med olika lång tid nykterhet, träffas för att dela erfarenheter, styrkor och förhoppningar med varandra. Inom AA utvecklas en alldeles speciell gemenskap genom att vi öppet och ärligt berättar om våra liv, både hur det var, vad som hände och hur det är nu.

Läs mer

Related

Vad menas med full HD?

HD Ready är ett märke på TV-apparaten, projektorn eller liknande som garanterar att bildvisaren kan ta emot och visa den europeiska standarden.

Vad är förkortningen på bby?

Baby, ord som fjortisar ofta använder sig av till både kompisar och relationer. bby? Vad är vs förkortning för? Svar: Versus, som förkortas vs, är latin. Det betyder 'mot'.

På motsvarande sätt, vad betyder cc inom bygg?

CC-mått – vad är CC-mått och hur mäter man det? CC står för Center to center – och syftar på avståndet mellan mitten på den ena muttern till mitten av den andra. Vad betyder CC i Outlook? När du lägger till en mottagares namn i rutan Hemlig kopia i ett e-postmeddelande skickas en kopia av meddelandet till den mottagaren. Mottagare i Hemlig kopia visas inte för andra mottagare av meddelandet.

Related

Vad menas med tredimensionellt?

3D är det rumsliga perspektivet där längd, bredd och djup uppfattas. Ett föremål eller en matematisk figur har tre dimensioner, som är ett område i höjd, bredd och djup.

Med detta i åtanke, vad är stirrig?

Ordet stirrig är en synonym till uppjagad och stissig och kan bland annat beskrivas som ”nervös, orolig”. Ordet är motsatsen till lugn. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av stirrig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Vad är verkligen? Ordet verkligen är en synonym till mycket och i hög grad och kan beskrivas som ”sannerligen”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av verkligen samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Är många ätter?

Ätt är en beteckning på flera typer av släktgrupperingar, främst under nordisk tidig medeltid. Ordet används också för att beteckna kungliga och adliga släkter oavsett ålder på dessa. Därmed, vad betyder vvs och vs? Förkortningen VVS står för värme, ventilation och sanitet. Man skulle kunna tro att ett V står för “vatten”, men vatten ingår i ordet “sanitet” eftersom det står för vätskor, gaser och bland annat vattenspill.

Därmed, vad står vs för på en vvs ritning?

VS – Värme och Sanitet. VVS – Värme, Ventilation och Sanitet.

By Lael Dendy

Similar articles

Vad gör en vs? :: Vad betyder CC och BCC i mail?
Användbara länkar