Hem > V > Vad Betyder Cc Och Bcc I Mail?

Vad betyder CC och BCC i mail?

När du lägger till en mottagares namn i rutan Hemlig kopia i ett e-postmeddelande skickas en kopia av meddelandet till den mottagaren. Mottagare i Hemlig kopia visas inte för andra mottagare av meddelandet.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Hur CC ar man mail?

Skillnad på ”To:”, ”CC:” och ”BCC:”

  1. To / Till. Avser huvudmottagaren av e-mailet.
  2. CC / Copy / Kopia. Avser till någon som du också vill ska ta del av e-mailet men som inte förväntas svara eller agera på innehållet.
  3. BCC / Hidden copy / Dold Kopia.
Följaktligen, vad betyder cc inom bygg? CC-mått – vad är CC-mått och hur mäter man det? CC står för Center to center – och syftar på avståndet mellan mitten på den ena muttern till mitten av den andra.

Därefter, Är cc ad?

För en del av oss är åtskilliga av mailen vi får mail där vi ​“är cc:ade”, det vill säga där vi fått en kopia av ett mail som främst är adresserat till någon annan. Hur fungerar BCC? Vad är bcc i e-post

BBC (hemlig kopia) är ett perfekt verktyg för att hålla dessa uppgifter privata. I grund och botten, det kan du skicka en identisk text till ett antal personer på ett sådant sätt att ingen av dem vet vem är på sändlistan. Därav, varje bcc mottagare ser bara e-postadresser i ”To” och ”CC”.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Folk frågar också hur skickar man mail till flera personer utan att de ser varandra?

Mobil

  1. Öppna “Outlook-appen”
  2. Klicka på pennan.
  3. Klicka på Kopia/Hemlig kopia.
  4. Skriv mejladresser i fältet “Hemlig kopia”
  5. Fyll i ämnesrad.
  6. Skriv ditt meddelande och skicka. Obs! Läs igenom en extra gång vad du skrivit innan du skickar.
Hur skickar man samma mail till flera personer? Om du vill lägga till fler än en mottagare skriver du ett kommatecken mellan varje namn eller e-postadress. Du kan även klicka på Till, Kopia eller Hemlig kopia för att lägga till mottagare eller hantera kontaktetiketter. Om du behöver skicka e-post till flera personer kan du även skapa en grupp. Obs!

Dessutom, vad betyder 150 cc?

150 eller 160 CC är avståndet centrum rör på varmt och kallt vatten som kommer ut ur väggen. 160 CC är det vanligaste avståndet i Sverige, 150 CC är standard i övriga Europa. Fråga din rörmokare vilket avstånd du har om du är osäker. Vad betyder 40 cc? CC mått står för måttet mellan rören, från centrum till centrum i millimetter. Vid synlig rördragning är detta måttet vanligen 40 mm cc, men det kan variera. Det vanligaste måttet vid dold rördragning är 160 mm cc, men det förekommer även 150 mm cc (vilket är europeisk standard) eller 153 mm cc.

Vad är 40 cc?

40cc = utanpåliggande rör på vägg

Ett standardbadrum har du sett flera gånger och då har du kanske noterad att dessa badrum generellt har utanpåliggande rör som sitter med 40cc emellan.

By Peria Engley

Similar articles

Vad menas med AA? :: Var ska nätverkskabeln sitta i routern?
Användbara länkar