Hem > r > Är Det Gratis Att Chatta Med Bris?

Är det gratis att chatta med Bris?

Barn och unga kan kontakta Bris kuratorer genom att ringa till Bris telefon 116 111, skriva till Bris-mejlen eller chatta i Bris-chatten. Den som hör av sig är anonym och kuratorn har tystnadsplikt. Att ringa är gratis och syns inte på telefonräkningen. Bris erbjuder också gruppstöd.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Var chattar man nuförtiden?

Sms populäraste tjänsten för chatt

Sms och Facebook Messenger är de två chattjänster som har använts mest det senaste året. Hela 3 av 4 internetanvändare har sms:at det senaste året, och 2 av 3 har chattat på Facebook Messenger.
Med hänsyn till detta, kan man messa bris? Här kan du upp till 18 år prata med en kurator, eller prata med andra unga i Forum. Du kan också läsa, kolla in filmer och lyssna på poddar om viktiga ämnen. Vi har alltid öppet - även på natten.

Vad kan man prata om på BUP?

På Bup kan du få hjälp både om du har lindrigare psykisk ohälsa eller om du har svårare problem. Vanliga orsaker till en kontakt med Bup är till exempel: Oro och ångest. Nedstämdhet och depression. Dessutom, kan man chatta med en psykolog? Hos Doktor24 kan du träffa erfarna psykologer via chatt eller video på vardagar och helger. Vi erbjuder både enstaka psykologbesök och digital terapi (KBT-behandlingar) för bland annat depression, ångest, sömnbesvär, stress och minnessvårigheter.

Related

Är det gratis att uppdatera till Windows 10?

Alla måste betala för Windows 10 efter den 29 juli. Windows 10 är gratis på din dator om du uppgraderar från Windows 7, 8 eller 8.1.

Hur kan man chatta med Bris?

Barn och unga kan ringa till oss på telefonnumret 116 111, eller chatta och mejla på bris.se. Telefonen och chatten har öppet dygnet runt. Med hänsyn till detta, vad ska man kunna för att jobba på bris? Bris enhet Stöd Online erbjuder barn och unga olika former av kvalificerat vuxenlett stöd som anpassas utifrån varje barns behov och förutsättningar. På enheten arbetar vi kuratorer dagligen med att vara ett professionellt stöd till de barn och unga samt vuxna som tar kontakt med oss via chatt, mejl och telefon.

Följaktligen, vad får man prata om på bris?

Det kan till exempel handla om att du är i en situation där du behöver hjälp från socialtjänsten, skolpersonal eller en kurator på ungdomsmottagningen. Ofta uppmuntrar Bris dig att ta de kontakterna på egen hand, men om du behöver hjälp så finns vi där. Och en annan fråga, hur chattar jag? Så följer du upp chattarna:

  • Läs igenom chattdialogen.
  • Samla ihop den information som kunden frågat efter och skicka detta vidare.
  • Svara snabbt, och se till att du har kontrollerat din stavning.
  • I telefonsamtal: Om kunden svarar, ge dem den information som de frågade efter i chatten.

Vad betyder det att chatta?

Ordet chatt kommer från engelskan och betyder ungefär att man småpratar. Att chatta innebär att man skriver till varandra på internet, en tvåvägskommunikation i skrift, med bara någon sekunds fördröjning.

By Pedaiah Dierker

Similar articles

Hur fungerar Chat? :: Hur ringer man på Signal?
Användbara länkar