Hem > H > Hur Fungerar Chat?

Hur fungerar Chat?

Chatt, försvenskning av engelskans chat, är ett skriftligt samtal mellan två eller flera personer via internet eller annat nätverk. Ursprungligen syftade chatt enbart på realtidssamtal i exempelvis ett chattrum på internet, men har kommit att även syfta på kommunikation via snabbmeddelanden.

Läs mer

Related

Hur fungerar JPG?

JPEG är en destruktiv komprimeringsmetod som används för att se till att de digitala bilder som används är så små som möjligt och laddas snabbt när någon vill se dem.

Är Bris statligt?

Bris är en ideell medlemsorganisation vars högsta beslutande organ är kongressen. Kongressen hålls vartannat år. Då väljs en styrelse, genom medlemmarnas ombud, som sedan beslutar om verksamhetens inriktning och mål. Bris är organiserat med en styrelse, ett kansli i Stockholm och fem regionkontor. Folk frågar också vad är bris en förkortning av? Bris, Barnens rätt i samhället, är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer som varje dag kämpar för ett bättre samhälle för barn.

Dessutom, vad är förkortningen på bris?

Barnens rätt i samhället, BRIS, är en partipolitiskt och religiöst obunden svensk ideell förening som verkar för barns rättigheter i Sverige. BRIS bildades 1971 av Gunnel Linde och Berit Hedeby efter det att en treårig flicka hade blivit misshandlad till döds av sin styvfar tidigare under året. Man kan också fråga hur man kontaktar bup? Det kan också vara om barnet inte har blivit bättre efter kontakt med till exempel elevhälsan eller vårdcentralen. Du som är yngre än 18 år kan själv kontakta bup. Är du 18 år eller äldre och själv vill söka hjälp ska du kontakta en vårdcentral eller vuxenpsykiatrin.

Related

Varför fungerar inte cigarettändaruttag?

Cigarettändaren eller 12V fungerar inte. Det är en bra idé att kontrollera 12v-uttagen på sidan av instrumentbrädan.

Vad kan BUP göra för dig?

Vi tar emot dig som är under 18 år och som har medelsvåra till svåra psykiatriska tillstånd, till exempel psykisk ohälsa, som påverkar din vardag. Vi undersöker, utreder och behandlar både akuta och inte akuta tillstånd. All vår vård utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet. Dessutom, hur länge kan man vara inlagd på bup? Utgångspunkten är att om en ung människa är i behov av slutenvård så ska vårdnadshavaren på något sätt vara inblandad och vara med och ge sitt samtycke till olika insatser som planeras.

Kan man prata med psykolog anonymt?

Stöd om du har frågor om våld och kränkningar

Här hittar du ställen du kan kontakta om du behöver stöd eller bara vill prata med någon. Du kan oftast vara anonym. En del har öppet dygnet runt, andra några timmar i veckan.
Med tanke på detta, hur får man kontakt med en psykolog? Det finns många sätt att få kontakt med en psykolog eller psykoterapeut. Du kan söka psykoterapi genom sjukvården eller på en privat mottagning. Ibland kan man få samtalsstöd genom företagshälsan, studenthälsan eller en försäkring.

Hur kommer jag i kontakt med en psykolog?

Du kan vända dig till din vårdcentral och i samråd med läkare be om remiss till leg psykolog eller leg psykoterapeut. Vid akuta problem kan du kontakta 1177 för hänvisning till en psykiatrisk mottagning.

By Marozik

Similar articles

Var kan man klaga på SL? :: Är det gratis att chatta med Bris?
Användbara länkar