Hem > V > Var Kan Man Klaga På Sl?

Var kan man klaga på SL?

Kontakta SL:s kundtjänst om du har frågor och synpunkter på kollektivtrafiken. Öppet dygnet runt alla dagar. Telefon: 08-600 10 00.

Läs mer

Varför funkar inte SL kortet?

Inga uppgifter om SL-kortet ligger kvar efter att du gått ur menyn för SL-kortet. Om du förlorar ditt gröna SL-kort kan du direkt få hjälp av Kundtjänst att flytta biljetten till en mobil där SL appen, förutsatt att det gröna kortet och SL appen har registrerats för förslustgarantin. Man kan också fråga kan man pausa sl kortet? Går inte att pausa

Att pausa biljetten tills vidare, något som flera önskat göra, är inte möjligt med det system SL har i dag.

Och en annan fråga, kan inte registrera sl kort?

Skapa konto på Mitt SL

Det personnummer du har angett finns redan registrerat. Inloggning med BankID är inte tillgängligt för tillfället. Om du redan har ett konto där du kan logga in med BankID måste du först inaktivera detta för att kunna logga in med användarnamn och lösenord.
Hur anmäler man SL? Har du fått ett SL-kort av skolan måste du omgående gå in på SL´s hemsida och registrera kortet!

Är SL en myndighet?

Aktiebolaget Storstockholms Lokaltrafik (SL) är ett av Region Stockholm helägt aktiebolag som fram till 2012 fungerade som trafikhuvudman för den landburna kollektiva persontrafiken inom Stockholms län liksom för pendelbåtslinjer i Saltsjön och Mälaren medan det likadeles landstingsägda Waxholmsbolaget ansvarar för Kan SL kort Avmagnetiseras? Jag har ett annat kort som kan användas istället för det avmagnetiserade. En ska du kan göra hemifrån är att registera kortet på SL.se (som du gjort) och sen "förlustanmäla" det. Då får du ett nytt om några dagar med posten.

Följaktligen, hur man aktiverar sl kort?

När du har laddat ned en periodbiljett utan ett fast startdatum till ett SL Access-kort måste du också aktivera biljetten inom 60 dagar i en spärr, på en buss eller i någon annan SL Access-utrustning. Kan man använda betalkort på bussen? Blippa betalkort på stadsbuss

För att det ska fungera behöver ditt betalkort ha symbolen för kontaktlös betalning (fyra vågor på kortet). Tjänsten för kontaktlös betalning behöver också vara aktiverad hos din bank. Blippa ditt betalkort mot biljettläsaren när du stiger på stadsbussen.

Och därefter, måste biljetten vara giltig hela resan sl?

När du reser med SL måste du ha en biljett som gäller under hela resan. Du måste också ha biljett när du befinner dig på SL:s område utan att resa, alltså innanför SL:s så kallade spärrlinje. Om du reser med en biljett som inte har en fast starttidpunkt, måste du starta biljetten för att den ska vara giltig.

By Ophelie Afsha

När slutar SL kortet gälla? :: Hur fungerar Chat?
Användbara länkar