Hem > V > Vad Är Det För Fel På Internet?

Vad är det för fel på internet?

Är internetanslutningen kopplad till ett modem eller en router kan felet på bredbandet bero på att modemet behöver startas om eller lagas om det är trasigt. Prova att starta om modemet först genom att trycka på strömknappen eller resetknappen. Om internet fortfarande inte fungerar kan modemet behöva bytas ut.

Läs mer

Related

Hur myntades uttrycket Internet?

Själva ordet har funnits länge, men den första gången ordet började betyda det som det betyder i dag var när internet uppfanns.

Därefter, Är telia och tele2 samma sak?

Telia och Tele2 har kommit överens om att avveckla det gemensamt ägda 3G nätet som ägs och drivs av Svenska UMTS-nät AB (Sunab). Avvecklingen kommer att ske successivt och vara helt genomförd år 2025. Telias eget 3G nät kommer inte att påverkas. Är Comviq och Tele2 samma operatör? Comviq ägs av Tele2 och erbjuder flera olika abonnemang i lågprisskiktet. 1 GB extra surf kostar 55 kronor och utgår efter 30 dagar. Abonnemangen har inga bindnings- eller uppsägningstider. Beroende på abonnemang ingår mellan 100-1 000 ulandsminuter till EU/EES samt 12 andra länder, till exempel USA och Kina.

Vilka kanaler har Com Hem?

De kanaler som ingår i det nya digitala grundutbudet är SVT1, SVT2, SVT24, SVT Barn, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, TV9, TV11, ATG Live och lokala kanaler samt finsk, dansk och norsk tv, beroende på var man bor i landet. Därefter, Är com hem fiber? Fastighetsnätets utformning eller valet av teknisk lösning inom fastighetsnätet är inte ett tekniskt hinder då Com Hem kan leverera sina tjänster på flera typer av infrastrukturer. Idag levererar vi våra tjänster på både Fiberkoax-nät och FiberLAN-nät (se sidan 15).

Related

Får inte igång internet på datorn?

Ta bort nätsladden från eluttaget. Modemets nätsladd måste kopplas bort. Det finns ett batteri för vissa modem. Vänta minst 30 sekunder. Modemet måste anslutas till eluttaget. Anslut modemet till eluttaget. Du kan ansluta via datorn.

Hur får man kontakt med Com Hem?

Har du frågor? Du når Comhem Kundservice på telefon 0775-17 17 20. Öppettider vardagar 08:00-21:00 och helger 09:00-18:00. Med tanke på detta, vilka abonnemang finns på com hem?

KanalpaketAntal kanalerPris/månad
C More - Film & Serier10 st109 kr
C More - Film & Serier, TV416 st139 kr
C More Mycket Sport18 st199 kr
C More All Sport13 st260 kr

När aktiveras fiber?

Det gör du i Tjänsteguiden. Efter att du beställt din tjänst och skickat eventuella avtal i retur, kan det ta upp till 10 dagar innan din anslutning är aktiverad. Koppla en nätverkskabel mellan mediaomvandlaren (fiberdosan) och din dator för att börja surfa. Därmed, varför lyser inte wan lampan? 1.2 Om POWER lyser men inte WAN lampan på medieomvandlaren/fiberkonvertern, så tyder detta på att du har ett förbindelseavbrott någon stans mellan nodhuset och din anslutning eller fel före nodhuset.

På motsvarande sätt, varför lyser wan orange?

Lyser WAN-lampan med orange sken har du kontakt med centralnoden i vår område. Du kan då göra något av följande: Säkerställ att endast en enhet är inkopplad till Internetuttaget i fiberomvandlarens port nummer 1. Det går till exempel inte att ansluta flera enheter via en switch.

By Liza Gilpatrick

Similar articles

Varför funkar inte min router? :: Vad hände med Com Hem?
Användbara länkar