Hem > V > Vad Hände Med Com Hem?

Vad hände med Com Hem?

Com Hem + Tele2

Tele2 och Com Hem har gått ihop och tillsammans heter vi Tele2. Det innebär att Com Hem som varumärke inte längre finns kvar. Men, som ett nytt och starkare Tele2 fortsätter vi leverera bredband och tv till svenska hushåll, men kan också göra ännu mer för våra kunder!

Läs mer

Related

Vad hände med 3D bio?

Filmstaden ställde frågor till biobesökarna. Biobesöket var sämre när filmen var i 3D. De är trötta på att bära glasögon. Filmstaden kommer att visa 3D-filmer.

Därmed, Är mitt nät nere?

Om det fasta internet ligger nere kan man ofta kolla den här sidan via mobilen – eller be någon annan kolla. Det finns förstås alltid en möjlighet att felet ligger i din utrustning, och ett generellt tips vid allt teknikkrångel är att göra en omstart. Och därefter, har com hem blivit tele2? Com Hem TV har blivit Tele2 TV

Sedan våren 2021 gick Com Hem och Tele2 ihop under namnet Tele2. Det innebär att Com Hem inte längre finns kvar som varumärke utan du hittar all tv hos Tele2 istället.

Vad menas med videodata saknas?

Videodata saknas. Mediaomvandlaren måste startas om. Ibland hjälper inte det, utan kundsupporten måste kontaktas. Vissa av våra medlemmar som inte har Com Hem blir även utslängda och hamnar på IP-Onlys portal. Dessutom, hur ska fiberdosan lysa? Kontrollera att alla kablar sitter ordentligt inkopplade till fiberdosan så det inte är glapp någonstans. Kontrollera vilka lampor som lyser. PWR, WAN, LAN1-4. LAN-lamporna ska ha ett blinkande sken medan övriga ska lysa med ett fast sken.

Related

Vad hände med Bredbandsbolaget?

Telenor har länge varit associerat med Glocalnet, men nu är vi ett gemensamt företag. I praktiken innebär detta att vi kommer att fortsätta att leverera TV och bredband med samma kvalitet, hastighet och pris, men nu som Telenor i stället för Glocalnet.

Folk frågar också Är det problem med com hem?

Com Hem avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.
Varför gick Com Hem och Tele2 ihop? Com Hem läggs ner som varumärke – blir en del av Tele2

Syftet med det sammanslagningen var att man som bolag ska bli än mer konkurrenskraftiga på de marknader man verkar i och kunna göra mer och förenkla för sina kunder.

Är Com Hem och Tele2 samma bolag?

Den 5 november 2018 blev Com Hem en del av Tele2 och Com Hem Företag inkluderas nu i Tele2 Företags verksamhet. Detta gjordes för att bland annat kunna erbjuda våra kunder ett ännu bredare sortiment av kommunikationslösningar för små och stora företag. Följaktligen, har allente driftstörningar? På allente.se/kundservice/driftinformation kan du läsa mer om kända driftstörningar just nu. Nämns inte ditt fibernät på sidan? Kontakta kundservice så hjälper de dig vidare.

Med hänsyn till detta, vad är det för fel på telias nät?

Driftinfo på Mitt Telia

Se om det finns en driftstörning där du befinner dig just nu. Logga in och välj det abonnemang du upplever problem med så visar vi all tillgänglig information.

By Uthrop

Similar articles

Vad är det för fel på internet? :: Hur man återställer en router?
Användbara länkar