Hem > H > Hur Kan Man Kontakta Comviq?

Hur kan man kontakta Comviq?

Kontakta oss via telefon

Om du inte löser ditt ärende via Mitt Konto eller i appen är det enklast att ringa Kundservice via telefon på 0772-212121.

Läs mer

Related

Är Comviq och Tele2 samma operatör?

Comviq har flera olika abonnemang till låga priser. Extra surf kostar 55 kronor och gäller i 30 dagar. Det finns inga bindnings- eller uppsägningstider för abonnemangen. EU/EES och 12 andra länder, till exempel USA och Kina, ingår beroende på abonnemanget.

Dessutom, varför kan man inte ringa comviq?

Prova att starta om din telefon eller att sätta den i flygplansläge och sedan tillbaka igen. Det gör man för att telefonen ska uppdateras mot nätet. Har du provat SIM-kortet i någon annan telefon och det fungerade då vet du att det är telefonen som är trasig och behöver lagas eller bytas ut. När är Comviqs chatt öppen? ComviqComviq

Måndag:09:00-17:00
Torsdag:09:00-17:00
Fredag:09:00-17:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt

Hur ser man hur länge man pratat i telefon?

Öppna appen Inställningar på telefonen. Tryck på Digitalt välmående och barnfilter. Diagrammet visar hur du har använt telefonen i dag. Tryck på diagrammet för mer information. Och en annan fråga, hur kan jag se mina samtalslistor? Klicka på Phone under telefonen i listan till vänster eller i mittsektionen när du har markerat telefonen. Programmet läser in den från backupen, vilket kan ta en stund. På den här telefonen visar även senaste backupen en samtalslista som sträcker sig tillbaka till 2017.

Related

När sker Nummerflytt Comviq?

Flytten från Tele2 till Comviq tar 5 dagar efter att du har lagt din beställning. När det är dags att byta till det nya kortet får du en varning på ditt befintliga kort med information om när du ska göra det.

Med detta i åtanke, hur mejlar man comviq?

Vår epostadress är [email protected], skriv gärna med ditt telefonnummer också så ska vi ta oss en titt! Därmed, vilka tider kan man ringa comviq? Kontakta Comviq kundtjänst

  • Kundtjänst. Öppet vardagar 9-17. 0772-21 21 21.
  • Onlinechatt. Öppet vardagar 9-17, lördagar 9-15. Onlinechatt.

Är Comviq och Tele2 samma operatör?

Comviq ägs av Tele2 och erbjuder flera olika abonnemang i lågprisskiktet. 1 GB extra surf kostar 55 kronor och utgår efter 30 dagar. Abonnemangen har inga bindnings- eller uppsägningstider. Beroende på abonnemang ingår mellan 100-1 000 ulandsminuter till EU/EES samt 12 andra länder, till exempel USA och Kina. Kan inte ringa eller ta emot samtal Comviq? Om du har problem med att ta emot samtal kan det bero på att ditt nummer inte har flyttats över från din tidigare operatör. Titta i din beställningsorder, som du hittar under Mina ordrar på Mitt Konto, vilket datum som numret skulle flyttas över till Comviq.

Man kan också fråga varför kan jag inte ringa någon?

Börja med att starta om mobilen. Fungerar inte det, testa sim-kortet i en annan mobil för att se om det är fel på mobilen. Här kan du klicka för att se om det är någon störning där du befinner dig.

By Schofield

Similar articles

Varför kan jag inte ringa med min telefon? :: Hur kan man kolla upp telefonnummer?
Användbara länkar