Hem > r > Är Telia Och Comviq Samma?

Är Telia och Comviq samma?

Täckning. Över hela landet så kan man se skillnader mellan Telia och Comviq. Telia erbjuder bättre täckning, men det generellt i norra delarna av landet medan i mellersta och södra delarna så är Comviq likvärdiga. Som alltid bör du studera täckningskartorna där du bor då lokala skillnader förekommer.

Läs mer

Related

Varför fungerar inte 4G Telia?

Bristande mobiltäckning kan vara orsaken till att ditt mobila bredband inte fungerar. Du kan se hur bra din täckning är genom att titta på vår driftinformation och hastighetskarta. Installera inga andra modem eller routrar på datorn. Kontrollpanelen kan användas för att ta bort dessa för Windows.

Hur beställer man mobil från Comviq?

Comviq

Så här enkelt är det:

  1. Välj vilken mobil du vill ha.
  2. Välj färg, surfmängd och gå vidare.
  3. Skriv in ditt personnummer, mejladress och mobilnummer.
  4. När du är klar med beställningen får du en orderbekräftelse, som även skickas till din mejladress.
Kan man byta telefon hos Comviq? Ja, du kan byta in upp till fyra mobiler när du beställer en ny. Värdera först dina mobiler, för att räkna ut den totala rabatten, och välj sen mobilen du vill beställa. Du kommer att få en kartong och en fraktsedel hemskickad till dig.

När kan man byta telefon?

Kolla när du kan uppgradera

När du har haft din mobil 12 månader kan du uppgradera till en ny, utan att det kostar något extra.
Hur aktiverar man nytt SIM-kort? När du vill aktivera ditt sim-kort gör du det genom att sätta det i din mobil, modem, router, surfplatta eller dator. Sim-kortet aktiveras automatiskt när det placeras i sim-kortsfacket i din enhet.

Related

Vilka lampor ska lysa på routern Telia?

Alla tjänster är igång. Routern är på väg att starta. Strömmen är på men vissa tjänster fungerar inte, t.ex. inte kontakt med station, inte internet, inte bredbandstelefoni. Den röda lampan betyder inte att routern är trasig.

Man kan också fråga hur aktiverar man sitt sim-kort?

SIMkortet

Så här sätter du i SIM-kortet

  1. Ta fram ditt SIM-kort.
  2. Öppna facket för SIM-kort på enheten. Var facket för SIM-kort sitter skiljer sig från enhet till enhet.
  3. Sätt i SIM-kortet i facket.
  4. Sätt tillbaka SIM-kortets fack i enheten.
Hur aktiverar jag SIM-kortet? Aktivera simkortet på operatörens hemsida

Har du inte någon inloggning på operatörens hemsida måste du skaffa en innan du kan aktivera simkortet. När du aktiverar simkortet från operatörens hemsida behöver du ange ditt simkortnummer. Det är ett nummer som står skrivet på simkortet.

Med tanke på detta, hur lång tid tar det innan abonnemanget aktiveras?

Om ditt abonnemang har blivit stängt på grund av obetald faktura kommer det att öppnas automatiskt ca 3-5 vardagar efter att din betalning har bokförts. Du kan också begära en snabbare öppning, förtursöppning, så snart du har betalat. Därmed, när sker nummerflytt comviq? Flyttar du ditt nummer från Tele2 till Comviq så kommer flytten ske cirka 5 dagar efter din beställning. Dagen innan aktiveringen sker får du ett SMS till ditt befintliga SIM-kort med information om när det är dags att byta till det nya kortet.

Hur lång tid tar det att få ett nytt SIM-kort?

Aktiveringen utav ett SIM-kort ska inte ta mer än 10-15 minuter vanligtvis. Om det har tagit längre tid än så, skulle jag rekommendera dig att kontakta vår kundservice via mejl eller chatt så kommer dem självklart att hjälpa dig med ditt ärende.

By Swithbart Tarshis

Similar articles

Hur logga in på Comviq? :: När kan man byta mobil?
Användbara länkar