Hem > V > Vad Har Comviq För Erbjudande?

Vad har Comviq för erbjudande?

Familjelinor från 95 kronor!

Skaffa ett huvudabonnemang (275 kr/mån) och bjud sen in vänner och familj som medlemmar. Alla får 30 GB surf var! – från 95 kr/mån i 12 mån.

Läs mer

Related

Är Comviq och Tele2 samma operatör?

Comviq har flera olika abonnemang till låga priser. Extra surf kostar 55 kronor och gäller i 30 dagar. Det finns inga bindnings- eller uppsägningstider för abonnemangen. EU/EES och 12 andra länder, till exempel USA och Kina, ingår beroende på abonnemanget.

Kan man byta in sin gamla mobil hos Comviq?

Ja, även nya kunder kan byta in sin gamla mobil i samband med att man blir kund hos Comviq. Börja med att göra en värdering här ovan och välj sen mobilen du vill beställa. När uppdateras min faktura med den lägre månadskostnaden? För nuvarande kunder kommer månadskostnaden att uppdateras på den nästkommande fakturan. Kan man köpa mobil utan abonnemang Comviq? Ja, om du har mindre än en månad kvar på din bindningstid kan du förlänga ditt abonnemang och köpa en ny mobil med avbetalningsplan.

Följaktligen, hur vet jag om min telefon är låst?

Gå till Inställningar > Allmänt och tryck på Om. Under Operatörslås bör du se ett meddelande som säger ”Inga SIM-begränsningar”. Om du inte ser det meddelandet kontaktar du din operatör. Dessutom, Är mobiler låsta idag? Din tidigare operatör kan ha låst till exempel din mobiltelefon till att endast fungera ihop med SIM-kort från samma operatör. Byter du till en ny operatör fungerar därför inte den nya operatörens SIM-kort i en operatörslåst mobiltelefon.

Related

När sker Nummerflytt Comviq?

Flytten från Tele2 till Comviq tar 5 dagar efter att du har lagt din beställning. När det är dags att byta till det nya kortet får du en varning på ditt befintliga kort med information om när du ska göra det.

Dessutom, har comviq butiker?

Comviq har inga butiker men du kan göra allt som behövs direkt här på Comviq.se. Skaffa ett mobilabonnemang, beställ ett kontantkort (och fyll på det såklart), köp en mobil och mycket mer. Därmed, vad kostar hallon abonnemang? hallon passar alla!

Enkelt mobilabonnemang från 49 kr/mån för 4 GB.

Man kan också fråga när öppnar comviq?

Comviq

Måndag:09:00-17:00
Tisdag:09:00-17:00
Onsdag:09:00-17:00
Torsdag:09:00-17:00
Fredag:09:00-17:00
Vad får jag för min gamla mobil? Fåmobil

Följ stegen nedan för att panta din gamla mobil och få upp till 1 700 kr extra rabatt.
  1. Värdera din gamla mobil.
  2. Spana in en ny mobil.
  3. Skicka in din gamla mobil.

När kan jag byta telefon?

Kolla när du kan uppgradera

När du har haft din mobil 12 månader kan du uppgradera till en ny, utan att det kostar något extra.

By Nella

Similar articles

Kan jag behålla mitt telefonnummer Comviq? :: Vad ingår i Comviq fast pris 145?
Användbara länkar