Hem > V > Vad Betyder Det Att Vara Lyhörd?

Vad betyder det att vara lyhörd?

Ordet lyhörd är en synonym till uppmärksam och känslig och kan bland annat beskrivas som ”känslig, lyssnande, positiv”. Ordet är motsatsen till lomhörd. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av lyhörd samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Vad är hyfs?

Hyfs startade i Göteborg 2006 och finns i hela Västra Götaland sedan 2009. Det är ett samarbete mellan Smittskydd Västra Götaland, barnhälsovården och kommunerna i Västra Götaland. Syftet med Hyfs är att förbättra hygienrutinerna på förskolorna och på så sätt minska antalet infektionssjukdomar bland barnen. Vad är övertramp häst? När hästen stegar framåt beror steglängden på flera saker. Hästens förmåga att gunga och tänja på kroppen och hästens benlängd. Hur nära frambenets hovspår bakbenet kommer beror också på hästen rygglängd. Det avstånd som blir när bakbenet passerar frambenet kallas för hästens övertramp.

Man kan också fråga vad är en upprättelse?

Upprättelse kan bland annat beskrivas som ”det att bli friad från orättvisa anklagelser”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av upprättelse samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Följaktligen, vad är oförskämd? Betydelse: Som utan blygsel tillåter sig ord eller handlingar, hvilka innefatta missaktning emot andra.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Vad kallas lax som lekt färdigt?

Efter leken är laxen utmärglad och utmattad och närmast driver ut till havs igen under vinter och tidig vår. Den utlekta laxen betecknas ofta "besa" eller "vraklax". Vad kallas laxyngel med ett annat ord? Smolt betyder i stort sett samma sak som laxyngel. Frekvent förekommande i korsord.

Och en annan fråga, var smolt?

Tredje fasen - smolt

Efter 10–16 månader i sötvatten är laxen redo att sättas ut i havet. Varje fisk väger nu mindre än 60–100 gram och kallas för smolt, eftersom den har genomgått en stor förändring (smoltifiering) för att kunna börja leva i saltvatten.
Vad är teoretiskt? Teoretisk betyder i stort sett samma sak som abstrakt eller tänkt.

Vad stilig du är?

Ordet stilig är en synonym till ståtlig och tjusig och kan bland annat beskrivas som ”som har stil, elegant, vacker”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av stilig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

By Bradway

Similar articles

Kan man ha flera grafikkort? :: Vad menas med dedikerad?
Användbara länkar