Hem > H > Hur Delar Man Ett Word Dokument Med Andra?

Hur delar man ett Word dokument med andra?

Dela ett dokument

  1. Klicka på Dela i det övre högra hörnet, ovanför menyfliksområdet.
  2. Spara dokumentet i OneDrive, om det inte redan ligger där.
  3. Ange e-postadresserna till de personer du vill dela med och gör val för behörighet som du vill ge tillåtelse.
  4. Om du vill kan du skriva ett meddelande. Klicka sedan på Skicka.

Läs mer

Related

Vart kan man skriva dokument?

Redigera enkelt Microsoft Word-filer online utan att konvertera dem, och lägg till de utökade samarbets- och hjälpfunktionerna från Docs, till exempel kommentarer, åtgärder och Smart Compose. PDF-filer kan importeras så att de kan redigeras direkt.

Därefter, Är wetransfer gratis?

Använd gärna WeTransfer. Visste du att det finns en gratis filöverföringstjänst som är kanonbra att använda när du behöver skicka stora filer. Det går supersnabbt och jätteenkelt att använda. Det går att skicka 2GB i varje överföring och man får skicka hur många gånger som helst. Är WeTransfer säkert? Ta emot större filer med oss

WeTransfers godtyckliga begränsning av filöverföringsstorleken gäller i båda riktningarna. Precis som du inte kan skicka mer än 20 GB kan du inte heller ta emot mer än 20 GB. Med ett Filemail Pro-konto kan du ta emot en överföring på upp till 250 GB.

Hur säkert är Sprend?

Mejla känsliga tunga filer säkert

Sprend Pro är för dig som vill skicka tunga filer säkert, självklart går det även att skicka mindre filer med säker kryptering via tjänsten också. Filen blir lösenordsskyddad och lagras krypterad på Sprends servrar. Avsändaren sätter lösenordet som krävs för att hämta filen.
Hur lång video på iPhone? Om vi bortser att operativsystemet tar plats, dina appar och andra bilder så kan du filma i ungefär 40 minuter med den minsta modellen med 16GB lagring. Mellanmodellen med 64GB kan lagra ungefär 3 timmar och i den största på 128GB får du in ungeför 6 timmar 4K-video.

Related

Vad är ett docx dokument?

Microsoft Word är relaterat till DOCX-filtillägget. Filtillägget och det nya dokumentformatet har samma syfte.

Hur skickar man video från iPhone?

Att skicka en massa bilder eller video från en iPhone till en annan är en snabb och enkel uppgift. Du är fri att använda AirDrop, eller om mottagaren inte är i närheten finns det också iCloud Photo Sharing. Hur delar man en film? Skicka en länk eller dela via andra appar

  1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Placera markören över ett foto eller en video och klicka på Välj .
  3. Om du vill skicka en länk klickar du på Dela .
  4. Välj hur du vill dela länken. Om du vill dela en länk klickar du på Skapa länk.

Hur skickar man video?

Del 3: Hur man skickar stora videofiler med Gmail

Det är välkänt att Gmail har en bifogad storlek på 25MB. När du behöver skicka stora videofiler med ditt Gmail-konto kan du spara dem på Google Drive och sedan skicka länken till dina mottagare.
Hur många KB kan man skicka i ett mail? Det här felmeddelandet visas eftersom Outlook 2013 och senare versioner har en storleksgräns för bifogade filer på 20 megabyte (20 480 kb) för internet-e-postkonton.

Följaktligen, hur mailar man en zip fil?

Komprimera och packa upp filer

  1. Leta reda på filen eller mappen som du vill komprimera.
  2. Håll ned (eller högerklicka på) filen eller mappen, Välj (eller peka på) Skicka tilloch välj sedan komprimerad mapp. En ny zippad mapp med samma namn skapas på samma plats.

By Marget Haffey

Similar articles

Kan inte dela inlägg på Instagram? :: Hur stora filer kan man mejla?
Användbara länkar