Hem > V > Varför Kan Man Inte Dela Inlägg På Fb?

Varför kan man inte dela inlägg på FB?

Om du inte ser alternativet att dela kan det bero på sekretessinställningarna för det ursprungliga inlägget (till exempel om någon väljer att dela sitt inlägg med Vänner).

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Och en annan fråga, hur gör man så ingen kan dela inlägg på facebook?

Så här gör du för att styra över vilka som kan se dina inlägg och bilder

  1. Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka sedan på Sekretess i vänsterkolumnen.
  4. Här kan du välja om du vill göra dina inlägg offentliga eller endast synliga för vänner.
Hur kan mina vänner dela mina inlägg på Facebook? Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Visa mer om dig själv i din profil. Tryck på eller Redigera för att uppdatera din information. Om tillämpligt använder du målgruppsväljaren när du trycker på eller på Redigera för att välja vilka du delar den med.

Med tanke på detta, vad händer om man delar på facebook?

När du delar inlägget i din händelse kan dina vänner trycka på det för att se det ursprungliga inlägget. Obs! Om det ursprungliga inlägget tas bort, så tas inlägget också bort från din händelse och ditt händelsearkiv. Man kan också fråga kan inte dela inlägg i händelse? Om inlägget ligger på en privat profil (alltså någon annans konto, inte ditt eget) så kan du inte dela det i din egen händelse/story. Det finns även en inställning där man kan ta bort möjligheten att dela inlägg i story.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Och en annan fråga, hur delar man ett inlägg?

Du kan dela ett Instagram-inlägg till din berättelse genom att klicka på pilen / dela-knappen under inlägget du vill lägga till och sedan trycka på alternativet Lägg till inlägg i din berättelse. Dessutom, vem delar mitt inlägg på facebook? tryck på inlägget. Du ser var inlägget har delats bredvid ditt namn. Tryck på Delas privat om du vill se personerna du har delat det med, under förutsättning att de har ett konto på Currents. Du kan även se det totala antalet personer som du har delat med.

Kan inte dela Marketplace annons?

Hur delar jag en Marketplace-annons på Facebook eller i Messenger...

  1. Klicka på Marketplace längst upp på den vänstra menyn.
  2. Klicka på en vara som du vill dela.
  3. Klicka på .
  4. Välj om du vill Dela inlägg, Dela på en väns tidslinje eller Kopiera länk.
Hur delar man ett inlägg till en grupp på Facebook? Gå till inlägget, klicka på Dela och välj Dela i en grupp. Klicka på den grupp du vill dela till, lägg till valfri text och klicka på Publicera.

Kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp.

By Emmi Burwick

Similar articles

Vad är skillnad på nyhetsflöde och din händelse? :: Hur länkar jag min Instagram?
Användbara länkar