Hem > V > Varför Kan Jag Inte Dela Story På Instagram?

Varför kan jag inte dela story på Instagram?

Du kan inte dela ett inlägg till din berättelse om Add post to story saknas. Den här funktionen är endast tillgänglig för offentliga konton. Om du försöker dela ett inlägg från ett privat konto kommer dela-knappen inte att vara tillgänglig och du kommer inte att kunna fortsätta.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Följaktligen, hur delar man andras story på instagram?

Hur man delar en Instagram-berättelse

Så här delar du ett foto eller en video till din berättelse: Tryck på ikonen "+" i det övre vänstra hörnet och välj Story längst ned till höger på skärmen, eller svep bara åt vänster till höger var som helst.
Hur delar jag någons inlägg från flödet i min Instagram händelse? Hur delar jag någons inlägg från Flödet i min Instagram-händelse?

  1. Tryck på nedanför fotot eller videon i Flödet.
  2. Tryck på Lägg till inlägg/video i din händelse.
  3. Tryck på Skicka till.
  4. Tryck på Dela bredvid Din händelse och sedan på Klar.

Med detta i åtanke, varför kan jag inte länka på instagram?

Men för att lägga till en länk till din berättelse behövde du vara verifierad eller ha ett företags- eller skaparkonto med över 10 000 följare. I mitten av 2021 testade Instagram ett länkklistermärke som fungerade som svep-upp-länken - bara tittare skulle trycka på istället för att svepa. Följaktligen, kan inte dela inlägg på story? Enbart för Stories

Tyvärr så kan man inte dela andras inlägg i sitt ordinarie flöde, utan funktionen är begränsad till Stories. Den som vill dela någon annans inlägg (som måste vara ett publikt och permanent sådant) behöver bara trycka på en speciell ikon för att lägga in det i sin egen Story.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Dessutom, hur gör man för att reposta på instagram?

Ge alltid cred till den som har tagit fotot i den egna kommentar till bilden, med @ och personens användarnamn på instagram (inga mellanslag). Skriv även med #reinsta i din kommentar för att vara tydlig med att du har ”tagit” någon annans bild. Hur gör man en klickbar länk? Skapa en hyperlänk till en plats på webben

  1. Markera texten eller bilden du vill visa som en hyperlänk.
  2. Tryck på Ctrl+K. Du kan också högerklicka på texten eller bilden och klicka på Länk på snabbmenyn.
  3. I rutan Infoga hyperlänk skriver eller klistrar du in din länk i rutan Adress.

Kan inte klicka på länkar Instagram?

Det går helt enkelt inte att länka i ett Instagram-inlägg på detta sätt. För att länka i Instagram Stories så behöver man ha tillgång till länk-stickern. Den dyker upp på ditt konto under ”Stickers” i händelser/stories först när du fått över 10 000 följare. Hur delar man en länk? Så här delar du en artikel eller en länk från din hemsida:

  1. Klicka på Påbörja inlägg.
  2. Klistra in länken eller skriv webbadressen i textfältet.
  3. Du har också möjlighet att lägga till text (upp till 3000 tecken) i inlägget.
  4. Välj vem du vill dela inlägget med.
  5. Klicka på Lägg upp.

Hur delar man någon annans story?

Hur man skickar en berättelse till någon annan

Om det inte är det kommer du inte att se alternativet att skicka det till en annan person. För att skicka en befintlig berättelse till en annan användare på Instagram, gör så här: Tryck på Story högst upp på skärmen.

By Furmark Trujillo

Similar articles

Hur får man två bilder i en på Instagram story? :: Hur stora filer kan man skicka med Outlook?
Användbara länkar