Hem > H > Hur Gör Man Ett Zoommöte?

Hur gör man ett Zoommöte?

Starta ett direktmöte via Zoom-programmet

Starta programmet Zoom på din dator eller mobila enhet. Klicka på knappen "New Meeting" för att direkt starta ett möte. Klicka på den lilla pilen till höger för fler alternativ: Du kan välja att starta med videokameran på eller av.

Läs mer

Related

Vad är ett Zoommöte?

Du kan se personen du pratar med med zoom. Tjänsten kan användas på flera enheter. Appen kan användas i en webbläsare. Vi visar dig hur du går med i ett möte på din dator.

Följaktligen, vad krävs för att använda zoom?

Guide för att komma igång med Zoom Möte

  • Ladda ner Zoom och installera. För att använda appen i telefon eller programmet på datorn behöver du ladda ner Zoom.
  • Skapa ett konto på Zoom. När du laddat ner och installerat Zoom öppnar du programmet och klickar på Anslut till möte (Join a Meeting).
  • Så fungerar Zoom.
Måste man ha Zoom appen? Vi rekommenderar att du använder Zoom-appen. Det är dock möjligt att delta i ett Zoom-möte även i webbläsaren utan Zoom-appen. Observera dock att den webbaserade Zoom-tjänsten har mer begränsade funktioner och fungerar bäst i Google Chrome.

Därefter, Är zoom kostnadsfritt?

Zoom finns i en gratisversion och i en betalversion. Skillnaden är att gratisversionen bara tillåter videosamtal som är 40 minuter långa medan i betalversionen kan du hålla videosamtal som är flera timmar. Och en annan fråga, hur deltar jag i ett zoom möte? Delta på Zoom-möte

  1. Klicka på länken du fått för Zoom-mötet (antingen via e-post eller på itslearning)
  2. Första gången ber webbsidan dig ladda ner och installera Zoom, gör det.
  3. Testa mick och högtalare när du kommer in på Zoom-adressen.

Med detta i åtanke, hur ansluter man till ett teams möte?

Ansluta till ett möte utan ett Teams-konto

  1. Gå till mötesinbjudan och välj Anslut till Microsoft Teams-möte.
  2. Då öppnas en webbsida där du ser två alternativ: Ladda ner Windows-appen och Anslut på webben istället.
  3. Ange ditt namn och välj ljud- och videoinställningar.
  4. När du är klar trycker du på Anslut nu.
Och en annan fråga, hur laddar man ner zoom på mac? För att ladda ner senaste versionen av zoom till din dator öppna en webbläsare på din dator och gå till ”kth-se.zoom.us/download. Tips! När du använder klienten för första gången glöm inte att är använda guiden "Logga in på Zoom-klient”.

Kan man använda Zoom utan att ladda ner?

Det går att använda Zoom med de flesta webbläsare utan att ladda ner Zoom-programmet –men inte med webbläsaren Safari. Vad kostar ett Zoom konto? Zoom Free: Denna nivå är gratis. Du kan hålla ett obegränsat antal möten. Gruppmöten med flera deltagare får inte vara längre än 40 minuter och mötena kan inte spelas in. Zoom Pro: Denna nivå kostar 14,99 USD/£11,99 per månad och mötesvärd.

Och en annan fråga, vilket är bäst zoom eller teams?

Faktum är att Teams är mer av en slack rival än en Zoom-rival - med fokus på chattar mer än video. Men eftersom Teams har integrerad videosamtalsfunktion är det definitivt värt att överväga.

By Gradeigh Willhelm

Vad krävs för att installera Teams? :: Vad kostar ett Zoom konto?
Användbara länkar